Yardım İTOPYA doğum günü indirimleri

evet ürünün tedarikci tarafından gönderilmesini bekliyoruz bu hafta gönderimi ön görülüyor dediler ama bunu gecen hafta dediler :d
ya ben ozaman bi yarın bilgi amaçlı ariyim çünkü benim için gelmesi bi an önce önemli evde değilim ne yazık ki ona göre planlama yapmam gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağolun bilgi verdiğiniz için

ya ben ozaman bi yarın bilgi amaçlı ariyim çünkü benim için gelmesi bi an önce önemli evde değilim ne yazık ki ona göre planlama yapmam gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağolun bilgi verdiğiniz için
valla hocam benim tahminim min 1 hafta gec gelir ama gene arayın daha net bi bilgi verirler

arkadaşlar selam olsun ben bi gamepad almayı düşünüyorum ama bi kaç okuduğum yazıya göre 1 hafta olup kargoya verilmeyen çok sipariş var bu yoğunluktan heralde herkes mağdurmuş sanırım acaba sipariş versem tahmini ne zaman kargoya verilir ? alışveriş yapan olduysa bilgilendirirse çok sevinirim :)
yaşadığım tecrübelere istinaden şunu diyorum brom; bu adamlar piyasanın en iyi indirimine de yapsalar bunlardan bir tane çöp dahi alınmaz ömrümden ömür yedier

ben iptal talebinde bulundum hala ne zaman kargolayacaksanız sorusuna net bi cevap vermiyorlar yani ürün gerekirse 20k olsa da hevesim kalmadı gelse de cok ilgilenmiyorum ben talebi verdim

Ekler

• 1742310179804.png
    1742310179804.png
    42.7 KB · Hit: 30
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,016
Üyeler
184,717
Son üye