Neler Yeni

Gencergaming Sipariş Ne Zaman Kargoya Verilir?

Rova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Anex
Hocam biraz konu dışı olacak ama ben de aynı sistemi almayı düşünüyorum da acaba kargo geldikten sonra süreçler ve sistem hakkında rica etsem bizi bilgilendirebilir misiniz?

Bugün kargoya verildi. Aras kargo ile sipariş kodunu sorguluyorum bulunamadı diyor. Umarım sorunsuz bir şekilde elime ulaşır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargo takip kodunu Aras Kargo'dan sorgulatıyorum bulunamadı diyor. Aras Kargo'yu aradım. Onlar da bulamadı.
Siparişime 10016.. Şeklinde başlayan bir kargo takip kodu eklemişler. Aras Kargo 3034 şeklinde başlaması gerekiyor dedi... Öylesine kargolandı ibaresi eklediler galiba.

@GENCERGAMİNG

Son düzenleme:

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet
Bugün kargoya verildi. Aras kargo ile sipariş kodunu sorguluyorum bulunamadı diyor. Umarım sorunsuz bir şekilde elime ulaşır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargo takip kodunu Aras Kargo'dan sorgulatıyorum bulunamadı diyor. Aras Kargo'yu aradım. Onlar da bulamadı.
Siparişime 10016.. Şeklinde başlayan bir kargo takip kodu eklemişler. Aras Kargo 3034 şeklinde başlaması gerekiyor dedi... Öylesine kargolandı ibaresi eklediler galiba.

@GENCERGAMİNG
Hocam nasıl kargoya vermeden kargo numarası almışlar? Bence arayıp iletişime geçin sonra sıkıntı çıkmasın.

godanan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak
Bu sistemi bende almak istiyorum da indirimli bir sistem gelir mi 6800 ile diye düşünüyorum.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Deniz Bey
Bu tür sistem satışları bi anda olan bir şey olduğunu düşünmüyorum sistem videosu paylaşılamadan önce neden sistemler kurulup testi yapılıp paketlenmiyor zaten çok fazla stok olmuyor DA işbirliği ile hepsinin satılacağı kesin, genelde cumartesi video yayınlanıyor zaten hazır olan paketleri gidip kargoya vermek kalıyor onuda pazartesi yaparsınız Çarşamba milletin elinde olur ,

Rova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Anex
Son düzenleme:

Rova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru