Neler Yeni

gencergamingcom güvenilir mi

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Bende bunu aldım bu sabah ama sonradan fark ettim ki firma Yalova'daymış bende yarın sabah iletişime geçip ürünü ordan almak istediğimi söyleyeceğim. Çünkü bende yalovadayım.

Ekler

• IMG_20220911_182233.jpg
    IMG_20220911_182233.jpg
    153.9 KB · Hit: 51

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,785
İsim
Kerem Çavuş
eğer bir sorun yaşadıysan ben buradan yardımcı olmaya çalışırım.
Kanka sen bu firmanın ortağı mısın biz ram almıştık gönderilmediğinde bile siteyi savunmuştun tam olarak neyi oluyorsun site sahibinin

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mustafa Muhammed Şeker
Bende bunu aldım bu sabah ama sonradan fark ettim ki firma Yalova'daymış bende yarın sabah iletişime geçip ürünü ordan almak istediğimi söyleyeceğim. Çünkü bende yalovadayım.
kdv dahil fiyatı mı?:

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Dr Luciano
hayırlı olsun. Yalova Hyundai / Bosch ana bayisi ayrıca... Uygulama Oteli karşısında...

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Sistem hakkında siz bilgili arkadaşlardan yorum alabilir miyim? Hem eksileri hem artıları olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kdv dahil fiyatı mı?:
Evet

hayırlı olsun. Yalova Hyundai / Bosch ana bayisi ayrıca... Uygulama Oteli karşısında...
Siz orada mı çalışıyorsunuz?

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Dr Luciano
Kanka sen bu firmanın ortağı mısın biz ram almıştık gönderilmediğinde bile siteyi savunmuştun tam olarak neyi oluyorsun site sahibinin
yok. ortağı değilim. fakat bu firma Yalova'da gerçek anlamda işini doğru yapmaya çalışan 2/3 yıllık yeni bir Bilgisayar firması.

Sistem hakkında siz bilgili arkadaşlardan yorum alabilir miyim? Hem eksileri hem artıları olarak.

Evet

Siz orada mı çalışıyorsunuz?
ben orada çalışmıyorum. evime 50m. uzaklıkta.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,785
İsim
Kerem Çavuş
yok. ortağı değilim. fakat bu firma Yalova'da gerçek anlamda işini doğru yapmaya çalışan 2/3 yıllık yeni bir Bilgisayar firması.
işinizi düzgün yapan birsürü firma var fakat onları da bu şekilde savunduğunu sanmıyorum bir bağlantın olduğunu düşünüyorum hala

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Dr Luciano
işinizi düzgün yapan birsürü firma var fakat onları da bu şekilde savunduğunu sanmıyorum bir bağlantın olduğunu düşünüyorum hala
ben yalova'da yaşıyorum ve sahibini tanıyorum diye söylüyorum. bu forum aracılığı ile de sorun yaşayan olursa yardımcı olacağımı belirtiyorum. ayrıca işini doğru yapan bir çok firma var , doğrudur. ama ben onları kötülemedim ki. ayrıca ürün aldığım, vatan,itopya,inventus,teknobiyotik gibi firmaları tavsiye ettim. yaşadığım tecrübeleri paylaştım.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,785
İsim
Kerem Çavuş
He kanka sahibi napcan
Sus knk

ben yalova'da yaşıyorum ve sahibini tanıyorum diye söylüyorum. bu forum aracılığı ile de sorun yaşayan olursa yardımcı olacağımı belirtiyorum. ayrıca işini doğru yapan bir çok firma var , doğrudur. ama ben onları kötülemedim ki. ayrıca ürün aldığım, vatan,itopya,inventus,teknobiyotik gibi firmaları tavsiye ettim. yaşadığım tecrübeleri paylaştım.
Anladım eyv dediğim konu kötülemiyosun , kötüledin demiyorum fakat böyle de savunmuyosum yani o yüzden dedim

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Dr Luciano
Sus knk

Anladım eyv dediğim konu kötülemiyosun , kötüledin demiyorum fakat böyle de savunmuyosum yani o yüzden dedim
diğer siteler hakkında da düşüncelerini paylaşıyorum. Fakat İtopya ile ilgili şikayetler oluyor ve ben bir sorun yaşamadığımı belirtiyorum. Gaming.gentr ile ilgili sorun yaşayanlar oluyor ama ben alışveriş yapmadığım için bilemediğimi belirtiyorum. Yani taraflı bir tutum içerisinde değilim. Ayrıca 3 ay gibi bu forum a üyeyim. bu forum gerçekten çok başarılı ve kaliteli. Ben de yaşadığım şehirde olan bir firma ile ilgili fikrimi belirtiyorum. Aksilik yaşanması durumunda buradan yardımcı olabileyim diye.

Top Bottom