Neler Yeni

GencerGaming'den siparişi iptal olup ücret iadesi alabilen var mı ?

YunusOZ

80+ Bronze
@YunusOZ bu arkadaş ne yapsın
geçen başka bir konuda da söyledim ailelerini zorla ikna edip hiç bilmedikleri siteden sistem alan çocuklar var onlar napsın bir daha gidip güvenecekler mi çocuklarına ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca abdullah sistemlerin videodan önce hazırlandığını söylemişti forumda firma anlaşması ne alaka
O arkadaşın gayet haklı olduğunu zaten söylüyorum.
Sizin kurduğunuz cümleler hakkında konuştum farkındaysanız. Bu firmada olmuyor yıllardan beri hazır sistem çıkınca İtopya, İncehesap vb sitelerde de böyle oluyordu.

serwintes

80+ Gold
O arkadaşın gayet haklı olduğunu zaten söylüyorum.
Sizin kurduğunuz cümleler hakkında konuştum farkındaysanız. Bu firmada olmuyor yıllardan beri hazır sistem çıkınca İtopya, İncehesap vb sitelerde de böyle oluyordu.
e incehesap vs içinde geçerli dediklerim itopya için değil mesela şu an sistem alsam problem yaşasam gidip muhataba alacak insanlar var ankarada
incehesabın yok ama ordan da almam

eğer telefonları açmıyorsan maillere bakmıyorsan fiziksel mağazan da yoksa eeee ne kaldı ?

muratx41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Murat Hamsi
İşin iyi yanı kocaelinde yaşıyorum yalovaya yakın ama onca yol gitmeme cidden gerek var mı ?

WhoCares

80+ Gold
İşin iyi yanı kocaelinde yaşıyorum yalovaya yakın ama onca yol gitmeme cidden gerek var mı ?
benim anlamadığım nokta online bankacılık işlemlerini kullanmıyormusunuz iptal olan sistemlerde mail gelmiyor boşuna bekleme ancak online bankacılıktan görürsün yorma kendini gitmek için ama bankadan bankaya göre değişiyor geri iadesi bazılarının ki 3 ila 5 gün suruyor benim sansıma 5-6 saatte geçti elime iade

muratx41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Murat Hamsi
benim anlamadığım nokta online bankacılık işlemlerini kullanmıyormusunuz iptal olan sistemlerde mail gelmiyor boşuna bekleme ancak online bankacılıktan görürsün yorma kendini gitmek için ama bankadan bankaya göre değişiyor geri iadesi bazılarının ki 3 ila 5 gün suruyor benim sansıma 5-6 saatte geçti elime iade
Banka ile görüştüm herhangi bir iade yok dendi o nedenle diyorum dün forumda ücret iadeleri yapıldı diye yazdıklarını gördüm düzenli olarak mobilden bakıyorum herhangi bir iade ödeme yapıldı mı diye zaten

WhoCares

80+ Gold
Banka ile görüştüm herhangi bir iade yok dendi o nedenle diyorum dün forumda ücret iadeleri yapıldı diye yazdıklarını gördüm düzenli olarak mobilden bakıyorum herhangi bir iade ödeme yapıldı mı diye zaten
şimdi bankadan bankaya kredi kartı banka kartı na göre iade süreleri değişiyor sisteme düşer diye umut ediyorum paranın üstüne yatacak halleri yoktur herhalde

muratx41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Murat Hamsi
Elbette sonuçta ortada somut bi dükkanları mevcut muhattap kurabilirim bir şekilde ama banada kredi kartımın limiti lazım

Keyfen

80+ Bronze
hiç önemli değil kimle çıkardığı ne zaman ki benim fiziksel olarak kolayca ulaşabileceğim mağaza açar muhattap alacağım fiziksel nesneler olur o zaman bu tip sitelerden alınır
zaten mağazası var evet ama ben ankaradayım yalovaya kadar neden gideyim ki

ankarada mağaza açana kadar %50 indirimle satsa bile almam molekule pc den aldık gorduk sonrasını
LA İYİMİSİN adamların yeri var dükkana saldırdılar çoğu şeyi aldılar sistemi parçaladılar resmen 100 tane ürünü direk teslim ettiler daha napsınlar

muratx41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Murat Hamsi
ÜCRET İADESİ YAPILMIŞTIR TEŞEKKÜRLER HERKESE

Top Bottom