Paran Kimsede kalmaz emin Ol Yatacaktir bende senin gibi Cildiriyordum Sonra Bi Baktim Hesabım da . Cok Dert ediyorsun Dedigim gibi Bddk Sikayet et Bankan Sureci Hizlandirir Uluslar arasi İşlemlerde Finansal Kurumlar Bazen Para İslemleri Uzar. dert etme yatacak para. Dun 15 Gun once İade bekledigim işlem Vardi Yatirildi .Kredi bakiyesi anında geliyor zaten. Karta yansıması gereken kısım yansımadı.
Dert ettiğimden değil 1800 lira beni ne zengin eder ne fakir benim sıkıntım Akbank'ın yavaşlığıyla. Mesela Garanti banka kartından başka bir satın alma ve iade yaptım şuan bekleyen iade olarak banka kartında gözüküyor 3 gündür ama Akbank da öyle bir özellik yok. Paramın çoğunu Akbank da tutuyordum almışken ordan alayım dedim uğraşıp duruyoruz.Paran Kimsede kalmaz emin Ol Yatacaktir bende senin gibi Cildiriyordum Sonra Bi Baktim Hesabım da . Cok Dert ediyorsun Dedigim gibi Bddk Sikayet et Bankan Sureci Hizlandirir Uluslar arasi İşlemlerde Finansal Kurumlar Bazen Para İslemleri Uzar. dert etme yatacak para. Dun 15 Gun once İade bekledigim işlem Vardi Yatirildi .
Hocam benim YapıKredi 3 günde Papara iadem 1 günde yattı, akbank ilginçmiş. BDDK'ya bence de başvur.İadelerim hala gelmedi dün BDDK ya başvuruda bulundum. Geçen hafta salı günü açtığım talep için Akbank hala dönüş yapmadı 9 gün olmasına rağmen hala en kısa sürede dönüş yapılacak diyorlar. 24 Kasımda 1 Garanti 2 de yine Akbank için iade talebim vardı Garanti iadesi dün yani 28 inde hesabıma geçti Akbank dan hala ses yok. Bildiğiniz parama çöktüler toplam gelmeyen iadeyi yanlış hesaplamışım şuan 3.519TL gelmeyen iadem var.
Yapıkredi 2 gün garanti en geç 4 gün içerisinde iadeyi gerçekleştiriyor bende de. Bunlar bildiğin çöktüler paraya yok ortada para.Hocam benim YapıKredi 3 günde Papara iadem 1 günde yattı, akbank ilginçmiş. BDDK'ya bence de başvur.
Akbank kullanıp benim gibi temu dan iadesi gelmeyen var mı?
Hocam benimde axess kartta bi iadem olmuştu. İade gönderildiğini hiçbir şekilde provizyona düşmüyor bir anda karta iade etmişlerdi o da 3 gün falan sürmüştü.Akbank kullanıp benim gibi temu dan iadesi gelmeyen var mı?
Benim kanıma dokunan hala göremiyoruz gelen iadeyi falan demeleri. Sırf uğraşmak için elimden gelen ne varsa yapıcam gider 10 katı masraf yaparım dava açarım ama alıcam o parayı onlardan.Hocam benimde gelmedi ayni sekilde ama 200 lira oldugu icin cokta dert etmedim 17 kasimda iptal etmistim
Son zamanlarda Kredi Kartında da iadeler provizyona düşmüyor saçmalık tamamen.Hocam benimde axess kartta bi iadem olmuştu. İade gönderildiğini hiçbir şekilde provizyona düşmüyor bir anda karta iade etmişlerdi o da 3 gün falan sürmüştü.
Geçen salı şubeye giderek oluşturduğum talep'e 3 iş günü içerisinde yani Cuma gününe kadar dönüş yapacaklarını söylediler. Dün 9 gün oldu hala dönüş yapmadılar. Banka'ya bile güvenemiyoruz baştan aşağı çürümüşlük var ülke de.180 güne kadar uzadığını söyleyenler var ne kadar doğru bilinmez