Neler Yeni

Temu Ücret İadesi Gelmiyor.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
İadelerim hala gelmedi temu müşteri hizmetleri sürekli aynı bot mesajları yazıyor gittim Akbank'a bana sözde verdikleri iade dekontlarının görsellerini verdim iade yok diyorlar. Bu ne saçma iş ben paramı nasıl geri alacağım yaklaşık 1850 tl Temu da kaldı gelmiyor iadeler.

Hermitus

80+ Bronze
ben de aynı şeyi yapmıştım para hala yatmadı müşteri hizmetlerine bi yazayım. öncekinde 10 gün sonra yatmıştı.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
ben de aynı şeyi yapmıştım para hala yatmadı müşteri hizmetlerine bi yazayım. öncekinde 10 gün sonra yatmıştı.
Yok gelmiyor bi de sürekli aynı mesajları otomatik olarak atıp duruyorlar biz iadenizi yaptık ARN kodunu bankanıza iletin bankanızla görüşün tarzında. Deli ettiler beni 2 defa gittim Akbank'a destek kaydı açtırdım yok 2 sinde de iadeniz yok diyorlar. 1-2-3 Kasım tarihlerinde yaptığım iadelerin hiçbiri gelmedi.

Hermitus

80+ Bronze
Yok gelmiyor bi de sürekli aynı mesajları otomatik olarak atıp duruyorlar biz iadenizi yaptık ARN kodunu bankanıza iletin bankanızla görüşün tarzında. Deli ettiler beni 2 defa gittim Akbank'a destek kaydı açtırdım yok 2 sinde de iadeniz yok diyorlar. 1-2-3 Kasım tarihlerinde yaptığım iadelerin hiçbiri gelmedi.
gerçek müşteri hizmetlerine bağlanıp yazdınız demi

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
kadir
10 Kasımda iptal ettiğim ürünün iadesi 18 Kasım itibari ile yapıldı. Yapıkredi.

HeraNyks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet Darakcı
Hocam bende yakın tarihlerde iki alışveriş yaptım ikisinde de yan ürünleri iptal ettim son iptal ettiğim ürünlerin iadesi geldi ama daha önceden iptal ettiğim gelmedi bir gelişme var mı ne yapmak gerek?

HalilCK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Halil Çalık
16 Kasımda iptal ettiğim ürünün iadesi aynı gün de kartıma geldi garip şekil de

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yunus Eker
Banka kartıyla alışveriş yaparsanız chargeback yapamazsınız. Asıl kredi kartı kullanmak gerekiyor güvenli olabilmesi için.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
Banka kartıyla alışveriş yaparsanız chargeback yapamazsınız. Asıl kredi kartı kullanmak gerekiyor güvenli olabilmesi için.
Yan ürünlerle bu konu başında attığım görseldeki ürünler dahil 14 iademin 10'u geldi bu konu başındaki belirttiğim 2 görseldeki ve kardeşimin hesabından iptal ettiğim siparişimin iadeleri gelmedi.
gerçek müşteri hizmetlerine bağlanıp yazdınız demi
Evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende yakın tarihlerde iki alışveriş yaptım ikisinde de yan ürünleri iptal ettim son iptal ettiğim ürünlerin iadesi geldi ama daha önceden iptal ettiğim gelmedi bir gelişme var mı ne yapmak gerek?
Gittim Akbank'a başvuru yaptım harcama itirazı oluşturdum ama gelen giden yok hala. Temu'nun verdiği iade dekontları ile.

Hermitus

80+ Bronze
Yan ürünlerle bu konu başında attığım görseldeki ürünler dahil 14 iademin 10'u geldi bu konu başındaki belirttiğim 2 görseldeki ve kardeşimin hesabından iptal ettiğim siparişimin iadeleri gelmedi.

Evet.

Gittim Akbank'a başvuru yaptım harcama itirazı oluşturdum ama gelen giden yok hala. Temu'nun verdiği iade dekontları ile.
benim 5 gün oldu biraz daha bekleyeyim ben de bankaya başvururum. geçmiş olsun hocam

flamerood

80+

Evet.

benim iademin de gelmesi bi 10 12 gün civarı sürmüştü kredi kartıyla harcama yapmıştım ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Nik Flatron
benim ziraat sanal kredi kartıma iptal olan alışverişlerin iadeleri 3 günde yatıyor.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,562