Neler Yeni

Temu Ücret İadesi Gelmiyor.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
Bu gelmeyen iadeler için ne yapmam gerek bilgisi olan var mı? Daha önce başına gelip de parasını geri alabilen? Valla kanser edecek insanı bu temu mh hala aynı kelimelerle cümlelerle biz iade yaptık bankaya ulaşın diyorlar.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
Bu gelmeyen iadeler için ne yapmam gerek bilgisi olan var mı? Daha önce başına gelip de parasını geri alabilen? Valla kanser edecek insanı bu temu mh hala aynı kelimelerle cümlelerle biz iade yaptık bankaya ulaşın diyorlar.
Konuyur bastan okumadim ama ben 2 siparisimde de limit doldurmak icin ekleyip siparis onaylandikdan sonra iptal ettim fazladan söyledikledimi maximum kartima aninda yanisidi

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
Konuyur bastan okumadim ama ben 2 siparisimde de limit doldurmak icin ekleyip siparis onaylandikdan sonra iptal ettim fazladan söyledikledimi maximum kartima aninda yanisidi
21 Gün oldu totalde şuan ve toplam 4 iadem tl olarak da 1800tl iadem gelmedi. Farklı zamanlarda yaptığım 5-6 veya daha fazla iadem vardı onlar maksimum iadeden 2 gün sonra aynı karta yansıdı ama bu 4 iadem bir türlü gelmedi.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bem iade aldim banka kartiydi 2 hafta sürdü

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can

OqDaYy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oktay Yaman
Merhaba
Forumdaki meşhur klavye mouse lardan sonra kendime de bir kaç parça bir şeyler almak istemiştim ancak daha sonra iptal ettim. Ancak 2 ve 3 Kasım da iptal talep ettiğim siparişlerimin ücretleri hala hesabıma yansımadı. Dün iptal ettiğim siparişimin ücreti bugün hesabıma yansıdı aynı sorunu yaşayan ve çözen var mı? Banka ile iletişime geçince görüntüleyemiyorlar. Temu'nun ARN numarası diye belirttiği numara ile zaten kontrol edilemiyor biz göremiyoruz diyorlar. Ek olarak eklediğim resimlerdeki siparişlerin iadeleri gelmedi, mouse yanında aldığım min sepet tutarını doldurmak için aldıklarımın çoğunun iadesi geldi ama birkaç tane hala gelmeyen var.
BDDK 'ya Elindeki Temu Makbuzunu ve Bankandaki Dekontu Bildir Sikayetini Yaz Gönder 2 sürmez Hesabinda Göreceksin Temu İle alakali Degil Banka İle Alakali Bile bile İsleme Almiyor. Ben Genelde Bu sekilde Sorunumu Çözdüm.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
BDDK 'ya Elindeki Temu Makbuzunu ve Bankandaki Dekontu Bildir Sikayetini Yaz Gönder 2 sürmez Hesabinda Göreceksin Temu İle alakali Degil Banka İle Alakali Bile bile İsleme Almiyor. Ben Genelde Bu sekilde Sorunumu Çözdüm.
Temu dan iptali yaptığımda Akbank dan mesajı geldi zaten ama neden işleme almadığını hala anlayabilmiş değilim. Bankadaki dekont derken satın alma dekontunu mu diyorsun?

OqDaYy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oktay Yaman
Temu dan iptali yaptığımda Akbank dan mesajı geldi zaten ama neden işleme almadığını hala anlayabilmiş değilim. Bankadaki dekont derken satın alma dekontunu mu diyorsun?
Evet Sipariş verdigin Banka Dekontunu ve Temudan Alisveriş yaptigin İade Makbuzunu İletin.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
Evet Sipariş verdigin Banka Dekontunu ve Temudan Alisveriş yaptigin İade Makbuzunu İletin.
Yalnız iade tutarları farklı çünkü çünkü min sipariş tutarını geçmek için yanına ürün eklemiştim ilk onu iptal ettim daha sonra aldığım ürünlerin yorumlarına iyice bakınca çok dandik olduğunu öğrendim ve ana ürünleri de iptal ettim. Yani iadeler parça parça oluştu. Bunun bi farkı olur mu? Beni discord dan ekler misin daha detaylı anlatayım. Nick Xalionis aynı yani.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
John Smith
Hocam durumu sosyal medyada ifşa edin. Firmaların anladığı dil bu artık. Onları etiketleyip güzel bir dille çemkirin işin çözülmesi fazla sürmez.

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
İsrafil can
temuda ilk siparişi ürünü istemeden alıyorlar galiba iade

morminder

80+
kredi bakiyene iade yapmışsın bir kısmını bir kontrol eder misin temu bakiyeni

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
Top Bottom