Neler Yeni

Temu Ücret İadesi Gelmiyor.

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mazlum Pınar
Yanlış anlamadıysam total de 5 paket olmuş oluyor. Bu ay bitene kadar farklı bir ürün alırsan gümrüğe gelirse gümrükte kalır.

Şöyle aslında. 1. paket 1 kasım sipariş tarihi, 8 kasım teslim. 2. paket (sipariş) gümrükte şuan o da aynı şekilde 1-2 kasımda sipariş verildi. 3. siparişimdeki ürünler 2 paket halinde şu anda ve 4/3 olarak ayrılmış. 4. siparişim de aynı şekilde 2 paket halinde 6/4 olarak ayrılmış.

Oguz...

80+ Bronze
Benim iş(kredi) 'te provizyonda gözüküyordu 10 gün falan bekledi öyle işledi

brsokcu

80+ Bronze
Merhaba
Forumdaki meşhur klavye mouse lardan sonra kendime de bir kaç parça bir şeyler almak istemiştim ancak daha sonra iptal ettim. Ancak 2 ve 3 Kasım da iptal talep ettiğim siparişlerimin ücretleri hala hesabıma yansımadı. Dün iptal ettiğim siparişimin ücreti bugün hesabıma yansıdı aynı sorunu yaşayan ve çözen var mı? Banka ile iletişime geçince görüntüleyemiyorlar. Temu'nun ARN numarası diye belirttiği numara ile zaten kontrol edilemiyor biz göremiyoruz diyorlar. Ek olarak eklediğim resimlerdeki siparişlerin iadeleri gelmedi, mouse yanında aldığım min sepet tutarını doldurmak için aldıklarımın çoğunun iadesi geldi ama birkaç tane hala gelmeyen var.
Banka kartıyla alışveriş yaptım iadem gelmedi hersabıma 3 ay felan geçti. Banka şubesine gidip belge alıp temuya iletmem gerekiyordu uğraşmadım gitti 2700 lira

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Banka kartıyla alışveriş yaptım iadem gelmedi hersabıma 3 ay felan geçti. Banka şubesine gidip belge alıp temuya iletmem gerekiyordu uğraşmadım gitti 2700 liraciddimisn
Ciddimisin
Banka hesabıyla 1Kasimda siparis iptal ettim hala yatmadı
Ama diger kartıma 4.gün hemen yatti

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can
Şöyle aslında. 1. paket 1 kasım sipariş tarihi, 8 kasım teslim. 2. paket (sipariş) gümrükte şuan o da aynı şekilde 1-2 kasımda sipariş verildi. 3. siparişimdeki ürünler 2 paket halinde şu anda ve 4/3 olarak ayrılmış. 4. siparişim de aynı şekilde 2 paket halinde 6/4 olarak ayrılmış.
Total de 5 paketi geçmemesi gerekiyor aylık olarak.
Benim iş(kredi) 'te provizyonda gözüküyordu 10 gün falan bekledi öyle işledi
Bekliyorum hala bakalım işte dün iptal ettiğim bugün yansıdı direkt hesaba.
Banka kartıyla alışveriş yaptım iadem gelmedi hersabıma 3 ay felan geçti. Banka şubesine gidip belge alıp temuya iletmem gerekiyordu uğraşmadım gitti 2700 lira
Şubeye gitmek gerekiyorsa işimiz var valla ya.

brsokcu

80+ Bronze
Total de 5 paketi geçmemesi gerekiyor aylık olarak.

Bekliyorum hala bakalım işte dün iptal ettiğim bugün yansıdı direkt hesaba.

Şubeye gitmek gerekiyorsa işimiz var valla ya.
valla şubeye gidip temuya iletsem de bi sonuç çıkacağını düşünmüyorum. Temudan diğer bankalarıma para iadesi aldım. Temu ile ilgili bir sorun yok mevzu banka kartında. Yada garanti bankasında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi bankaydı acaba senin ?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,506
İsim
Hacı
2 hafta içinde gelir.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can
valla şubeye gidip temuya iletsem de bi sonuç çıkacağını düşünmüyorum. Temudan diğer bankalarıma para iadesi aldım. Temu ile ilgili bir sorun yok mevzu banka kartında. Yada garanti bankasında.

Akbank kullandım.
2 hafta içinde gelir.
Valla şuan 10 gün oldu bakalım gelecek mi beni şüpheye düşüren bazı iptal ettiğim siparişlerin ücretlerinin ertesi gün hesabıma geçmesi ama bunların bir türlü geçmemesi. ARN olarak verdikleri kodun da hiçbir işe yaramaması da saçma olan diğer bir konu.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can

Bu arada bana Akbank dan iade talepleri mesaj olarak geldi şu şu tutardaki iadeniz işlenip en kısa sürede hesabınıza geçecektir tarzında ama işte 10 gündür bekletiyor. Ödeme olmazsa şubeye gitmemiz gerekicek herhalde cidden.

brsokcu

80+ Bronze
Bu arada bana Akbank dan iade talepleri mesaj olarak geldi şu şu tutardaki iadeniz işlenip en kısa sürede hesabınıza geçecektir tarzında ama işte 10 gündür bekletiyor. Ödeme olmazsa şubeye gitmemiz gerekicek herhalde cidden.
hocam sana gelmiş benim iade garantinin hiç bir sisteminde gözükmüyor iadenin gerçeleştirildiği günü dahi söyledim.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can
hocam sana gelmiş benim iade garantinin hiç bir sisteminde gözükmüyor iadenin gerçeleştirildiği günü dahi söyledim.
Akbank da da gözükmüyor ama bana mesaj olarak geldi işte onu anlayamadım bende. Hala gelen giden yok bu arada.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can
Dün yaptığım iade bugün hesabıma geçti diğerlerinden hala ses yok. Sanırım şubeye gitmek gerek.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can
Güncelleme: 2-3 Kasım iadeleri hala gelmedi. Zorla dün kayıt açtırdım ilgileneceğiz dediler ama bakalım.

Top Bottom