gençlere tavsiye

Reaksiyon skoru
10
Ortaokulda felan olanlara PYBS sınava girin sınavı kazanırsanız her ay beleş para yazın okula gitmediğinde bile para yatıyor.
Ben 5.sınıfta kazandım teledon leptop ensonuda 6000tl ye DA 2 sistem aldım içinde tabi kendimde biraz çalıştım.

Aynen hocam sorularda ilkokul sorusu soruyorlar, bu kadar kolay bir şey değil. Sorular zor kolay değil.

O sınava çok önceden girmiştim. Taban puan 409'du ve ben 428 puan almıştım. Bir hevesle sisteme girip kazanamadığımı görünce şok oldum. Sınavı kazanan çok olduğu için sınav sonuçlarının açıklandığı gün "taban" puanı 475'e çekmişlerdi. Tavan 500 bu arada :)

hacı iyi bişey mi yazdın kötü bişey mi çözemedim bn sınava 1 ay kala çalıştım sadece 441 puan yapmıştım 5 sınıf soruları kolay oluyor

Senin yazdığın şeye karşılık bir eleştiri yazdım :D . 5.sınıf soruları sonradan kolay gelir tabi ki hocam ki zaten sınav ne kadar kolay olursa baraj puanı o kadar artıyor yani sen çok kolay bir şey gibi yazmışsın ona tepki gösterdim.

O sınava çok önceden girmiştim. Taban puan 409'du ve ben 428 puan almıştım. Bir hevesle sisteme girip kazanamadığımı görünce şok oldum. Sınavı kazanan çok olduğu için sınav sonuçlarının açıklandığı gün "taban" puanı 475'e çekmişlerdi. Tavan 500 bu arada :)
tavanı 475 e çekme gibi bi durum yok. senin baktığın geçen senenin taban puanıdır ki o sene ya sorular zordur ya da öğrenciler soruları yapmakta zorlanmışlardır. senin girdiğin sene sorular kolay ve yapılabilir olduğu için sen barajı geçememişsin yani sıralama mevzusu.

tavanı 475 e çekme gibi bi durum yok. senin baktığın geçen senenin taban puanıdır ki o sene ya sorular zordur ya da öğrenciler soruları yapmakta zorlanmışlardır. senin girdiğin sene sorular kolay ve yapılabilir olduğu için sen barajı geçememişsin yani sıralama mevzusu.
Dostum , ben ********** mıyım ? Gördüğüm , yaşadığım şeyi senden iyi biliyorum. Girdiğim sene sınavdan bir hafta önce puanlar o şekildeydi. Kazanan çok olunca tavana çıkardılar puanı.

Senin yazdığın şeye karşılık bir eleştiri yazdım :D . 5.sınıf soruları sonradan kolay gelir tabi ki hocam ki zaten sınav ne kadar kolay olursa baraj puanı o kadar artıyor yani sen çok kolay bir şey gibi yazmışsın ona tepki gösterdim.
ben lisede 5.sınıf sınavı na mı giriyorum 5 te 5.sınıf sorusunun yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum , ben ********** mıyım ? Gördüğüm , yaşadığım şeyi senden iyi biliyorum. Girdiğim sene sınavdan bir hafta önce puanlar o şekildeydi. Kazanan çok olunca tavana çıkardılar puanı.
birazcık ta şans

Kanka bende 409 üzerinden 454 yaptım bende alamadım hatta 2005 liyim bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen reis bende 454 yaptım alamadım hatta 2005 liyim sende mi 2005 sin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,126
Üyeler
190,314
Son üye
ossaka
Geri