Neler Yeni

Genel kullanım için uygun bilgisayar önerisi..

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Sezer Özen
Bütçe
13000
Merhabalar herkese içinden çıkamadığım bir durum hakkında bilgi almak amacıyla buraya yazmaktayım. Normalde senelerin bilgisayar kurdu olarak sıkıntı yaşadığım birkaç durum var. Yakın zamanda çocuğum olacağından oyuna vakit ayıramayacağım için masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarımı sattım. Haliyle elde bilgisayar kalmadı, şöyle genel kullanım için uygun bana ucundan Football Manager - Paradox strateji oyunları - Battlebit - Battlefield 1 ve 4 açabilecek bir bilgisayar arayışındaydım. mx450 ekran kartlı bilgisayarlara bakıyordum ki onlarında fiyatları bir miktar yükseldi. Acer konfigürasyonlu bilgisayarların ramleri anakarta lehimli olduğu için onlardan vazgeçtim. Sonuç olarak Dahili gpu bulunan bilgisayarlara bakmaktayım şu sıralar.

Şu bilgisayar gibi bir ürün arayışındayım, işlemci içineki ekran kartı beni tatmin eder mi aradığım şeylere ulaşabilmek açısından. Bir ram slotu daha boşta diye bilgim var..

Ya da şu tarz bir cihaz işlemcisi ve içindeki ekran kartı sanırım harici radeon 610m mevcut.

Bir yardımınızı rica ederim sevgili dostlar.

Top Bottom