OrkunJJ
80+ Silver
Bütçeniz nedir hocam? Bir de aradığınız özellikler nedir? Birkaç öneride bulunayım size.Msi olarak hangi seriyi öneriyorsunuz "TİTAN" mı "RAİDER" mı ?
Bütçeniz nedir hocam? Bir de aradığınız özellikler nedir? Birkaç öneride bulunayım size.Msi olarak hangi seriyi öneriyorsunuz "TİTAN" mı "RAİDER" mı ?
Msi olarak hangi seriyi öneriyorsunuz "TİTAN" mı "RAİDER" mı ?
64gb ram - nvidia rtx4090 - intel i9 14.nesilBütçeniz nedir hocam? Bir de aradığınız özellikler nedir? Birkaç öneride bulunayım size.
Güzel ürünler illaki msi değil. Herhangi bir marka da olabilir. Maksat kaliteli bir ürün olsun ve serviste herhangi bir sorun yaşamak istemiyorum. Evimde yer olmadığından dolayı ve Seyehat ettiğimden dolayı güzel güçlü bir notebook'a ihtiyacım var. Ben termal macun temizlik vesayli anlamıyorum.. Bu yüzden bakımı da ücretsiz olan Monster notebook'a bakmıştım. Şimdi Asus yada msi alsam nasıl Ücretsiz olarak servisten yararlanabilirim garanti bittiği zaman. Aklımda kalan tek soru bu şuan. Sonuçta yüklü bir mevla veriyoruz ürüne..İlla MSI olması şart mı ?![]()
Lenovo Gaming Laptop Fiyatları & Çeşitleri - Teknosa
Lenovo Gaming laptop fiyatlarıyla oyun dünyasına güçlü bir adım atın! Son teknoloji Lenovo oyuncu bilgisayarı modelleri Teknosa'da!www.teknosa.com
Bunu önerebilirim
Yada bu
Lenovo da cihazı garanti bitse bile yollayabiliyorsun diye diye biliyorum ama tamda emin değilim sürekli seyahat eden birisiysen cihazına bakım yapmayı öğrenmeni öneririm64gb ram - nvidia rtx4090 - intel i9 14.nesil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güzel ürünler illaki msi değil. Herhangi bir marka da olabilir. Maksat kaliteli bir ürün olsun ve serviste herhangi bir sorun yaşamak istemiyorum. Evimde yer olmadığından dolayı ve Seyehat ettiğimden dolayı güzel güçlü bir notebook'a ihtiyacım var. Ben termal macun temizlik vesayli anlamıyorum.. Bu yüzden bakımı da ücretsiz olan Monster notebook'a bakmıştım. Şimdi Asus yada msi alsam nasıl Ücretsiz olarak servisten yararlanabilirim garanti bittiği zaman. Aklımda kalan tek soru bu şuan. Sonuçta yüklü bir mevla veriyoruz ürüne..
hadi 2.elde tulpar serisinde 4060lı uygun fiyata bir cihaz buldum alayım mı desen belki derdim de üst seviye cihazda monster hiç bir türlü güvenilip de tercih edilmezŞuan baktığım model semruk modeli 4090 ekran kartlı modellerine bakıyorum. hem iş hem oyun amaçlı güçlü bir laptop almak istediğimden dolayı hem ısınma sorunu olmasın hem servis sorunu olmasın ben termal macun fan temizliğinden anlamam. o yüzden monster notebook bana daha makul geldi. tabii ki Asus Msi gibi adı şanı yok. O yüzden bu konuyu açma kararı verdim
Zaten pişmanlığım OMEN'de. Ne müşteri hizmetleri güzel hizmet veriyor, ne de ürünlerinin arkasında kalan bir firma değil. şimdi Kullandığım ürün HP Omen 17 3080ti lı notebook bilgisayarı hiç bir şekilde memnun kalamadım. Hp Omen satıp farklı bir marka ile devam etmek istiyorumhadi 2.elde tulpar serisinde 4060lı uygun fiyata bir cihaz buldum alayım mı desen belki derdim de üst seviye cihazda monster hiç bir türlü güvenilip de tercih edilmez
![]()
Asus Rog Strix Scar G18 G834JY-N6041 i9-13980HX 32 GB 2 TB SSD RTX4090 18" Dos WQXGA Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Asus Rog Strix Scar G18 G834JY-N6041 i9-13980HX 32 GB 2 TB SSD RTX4090 18www.n11.com
şu cihaza bakabilirsin fiyatı indirimli
14gen
![]()
Asus Rog Strıx Scar G18 G834JYR-N6099 i9-14900HX 32 GB 1 TB + 1 TB SSD RTX409018"Free Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Asus Rog Strıx Scar G18 G834JYR-N6099 i9-14900HX 32 GB 1 TB + 1 TB SSD RTX409018www.n11.com
ama ben olsam bu omeni alır geçerdim arada çok fiyat farkı var
![]()
HP Omen 17-CK2001NT 7P6D4EA i9-13900HX 32 GB 2 TB SSD 16 GB RTX4090 17.3" Dos QHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
HP Omen 17-CK2001NT 7P6D4EA i9-13900HX 32 GB 2 TB SSD 16 GB RTX4090 17.3www.n11.com
şuan türkiye de doğru düzgün teknik servis hizmeti yapan firma yok yani hepsi kötünün iyisi durumda, cihazdan neden memnun kalmadınız ?Zaten pişmanlığım OMEN'de. Ne müşteri hizmetleri güzel hizmet veriyor, ne de ürünlerinin arkasında kalan bir firma değil. şimdi Kullandığım ürün HP Omen 17 3080ti lı notebook bilgisayarı hiç bir şekilde memnun kalamadım. Hp Omen satıp farklı bir marka ile devam etmek istiyorum
Laptopu aldığımda yanına omen mouse'ta aldım mouse çift tıklıyor diye 3 kere servise gönderdim. 4.ncüde sıfır mouse gönderdiler askere gidip geldim bu mouse ta çift tıkladı. Kronik sorunlu ürün satıyorsunuz bu ürün bozuk bir ürün diyip aradım yardımcı olamayız dediler. Gelelim Notebook'a 3080ti olmasına rağmen çoğu oyunlarda anlık kasmalar fps düşmeleri yaşıyorum 3080ti olmasına rağmen. Fortnite'ta orta ayarlarda 50 60 fps alıyorum. otobüsten atlarken 10 fps'e kadar düşüyor. Genel olarak donuyor kasıyor sinir ediyor. notebook kasası çok çabuk pisleniyor çok parmak izi oluyorşuan türkiye de doğru düzgün teknik servis hizmeti yapan firma yok yani hepsi kötünün iyisi durumda, cihazdan neden memnun kalmadınız ?
mouse bir kere değiştirmişler 2.ye değiştirmeleri saçma olur ki zaten omen mouse niye kullanıyorsunuz kiLaptopu aldığımda yanına omen mouse'ta aldım mouse çift tıklıyor diye 3 kere servise gönderdim. 4.ncüde sıfır mouse gönderdiler askere gidip geldim bu mouse ta çift tıkladı. Kronik sorunlu ürün satıyorsunuz bu ürün bozuk bir ürün diyip aradım yardımcı olamayız dediler. Gelelim Notebook'a 3080ti olmasına rağmen çoğu oyunlarda anlık kasmalar fps düşmeleri yaşıyorum 3080ti olmasına rağmen. Fortnite'ta orta ayarlarda 50 60 fps alıyorum. otobüsten atlarken 10 fps'e kadar düşüyor. Genel olarak donuyor kasıyor sinir ediyor. notebook kasası çok çabuk pisleniyor çok parmak izi oluyor
Şuan cihaza vlc player yüklerken bile cihaz yüklemiyor. yanıt vermiyor hatası alıyorum. Fan hızını sonuna çıkardım acaba işlemci ısınıyor diye mi acaba. yine aynı . laptopa format attım yeniden yüklemeye denedim. başka şeylerde denedim nedense donmaya kasmaya devam ediyor. bütün driverlarını yüklemeyi başardım çok şükürmouse bir kere değiştirmişler 2.ye değiştirmeleri saçma olur ki zaten omen mouse niye kullanıyorsunuz ki
cihazda yaşadığınız sorun muhtemelen yazılımsal veya bakım zamanı gelmiştir.
yani bunlar çok basit şeyler şimdi en iyi sıfır cihaz aldığında en kötü 1 sene sonra bakım yapılmazsa aynı durumu yaşayacaksınız zaten
cihaza hiç bakım yapıldı mı ?Şuan cihaza vlc player yüklerken bile cihaz yüklemiyor. yanıt vermiyor hatası alıyorum. Fan hızını sonuna çıkardım acaba işlemci ısınıyor diye mi acaba. yine aynı . laptopa format attım yeniden yüklemeye denedim. başka şeylerde denedim nedense donmaya kasmaya devam ediyor. bütün driverlarını yüklemeyi başardım çok şükür
açıkçası pişman oldum Hp markasından. Hp harici diğer markalara şuan açığım
6 - 7 ay öncesi cihaz bakımı yapıldı fan temizliği ve termal macunu temizlenmişti. Servisin son günleri servise göndermiştimcihaza hiç bakım yapıldı mı ?
ama 6 ay boyunca kutusunda kaldı ben askere gittiğimden dolayı kutusunda muhafaza etmiştim6 - 7 ay öncesi cihaz bakımı yapıldı fan temizliği ve termal macunu temizlenmişti. Servisin son günleri servise göndermiştim