Niye oynanmaz?oynanmaz. lol gibi bir oyun öyle gözüktüğüne bakma.
Ben de oynim dedim geçen. Düzgün bir şekilde bana yol göstermiyor yarım saat oynayıp çıktım hiç giresim yok. Oyun bana yol göstermiyor benim tahmin etmemi istiyo heralde. Ama grafikleri, bayanlar güzel yaniBu soruyu çok sordum hatta indirip kendim deneyimledim. Saatlerce bekleyip indirdim. 10 dk oynayıp çıktım sildim. Ama videolarını izleyince yine de bir daha deneyimlemek istiyorum.
Sizce Genshin Impact oynanır mı?
LoL'den zevk alıyorum.niyesini söyledim işte lol gibi bir oyun eğer lol oynayıp zevk alıyorsan genshin oynayıp zevk alabilirsin.
LoL ile alakası yok madem bilgin yok yazma bir şey utandım senin yerineoynanmaz. lol gibi bir oyun öyle gözüktüğüne bakma.
La ne alaka ne alaka?niyesini söyledim işte lol gibi bir oyun eğer lol oynayıp zevk alıyorsan genshin oynayıp zevk alabilirsin.
Master! I am respectful for you! Please! Guide me!Ben ilk başladığım zaman biraz oynayıp bir süre sonra sıkılıp salmıştım ama sonra tekrar başlamıştım ve baya bağlamıştı ama bağlama yönü hikaye vs. olarak değil dünya, grafikler, özellikler geniş özellikleri vs yoksa hikaye genel olarak pf. oyun güzel sayılır başta sıksa dahi alıştıkça alışıon
Alıntıyı görüntüle
Yani 1000 saat oynayıp da oynanmaz demek de ayrı bi şey1000 saatten fazla genshinim var ayrıca ar 59'a yaklaştım dostum istersen sidik yarıştırmayalım
LoL ile benzer demişsin ne alaka bu kadar oynayıp benzemediklerini anlamadıysan sende içsel bir sıkıntı ararım.1000 saatten fazla genshinim var ayrıca ar 59'a yaklaştım dostum istersen sidik yarıştırmayalım