Neler Yeni

Gerçekten Pahalı Ekipmanlara İhtiyaç Varmı ?

Keyfen

80+ Bronze
Merhaba,
ben klavye ve mouse için olabildiğine ucuza olanlarını alan birisiyim ve gerçekten merak ettim artık pahalı olan ürünlerin ne gibi + ları oluyor ? mekanik deniyor klavye hissiyatı daha iyi deniyor tamam ama başka ? kulaklığı anlıyabiliyorum ses kasılıyor ve ses kalitesi müzik oyunlardaki etkenleri çok fazla havaya sokuyor sizi ama gerçekten mouse ve klavye için 100 tl den çözebilecekken gidip 1000 tl 1500 tl vermeye değen bir durumu varmı ? sizinde fikirlerinizi merak ettim

NespaY

80+ Silver
Merhaba,
ben klavye ve mouse için olabildiğine ucuza olanlarını alan birisiyim ve gerçekten merak ettim artık pahalı olan ürünlerin ne gibi + ları oluyor ? mekanik deniyor klavye hissiyatı daha iyi deniyor tamam ama başka ? kulaklığı anlıyabiliyorum ses kasılıyor ve ses kalitesi müzik oyunlardaki etkenleri çok fazla havaya sokuyor sizi ama gerçekten mouse ve klavye için 100 TL den çözebilecekken gidip 1000 TL 1500 TL vermeye değen bir durumu varmı ? sizinde fikirlerinizi merak ettim
Pahalı değil de kaliteli bir ekipmana ihtiyaç var, klavye tamamen tercihe kalmış mekanik ile aşırı iyi olmuyorsunuz bu tamamen sizin zevkinize kalmış bir şey ama kesinlikle kulaklık ve mouse kaliteli olması çok şey fark ettiriyor.

Son düzenleme:

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan
Merhaba,
ben klavye ve mouse için olabildiğine ucuza olanlarını alan birisiyim ve gerçekten merak ettim artık pahalı olan ürünlerin ne gibi + ları oluyor ? mekanik deniyor klavye hissiyatı daha iyi deniyor tamam ama başka ? kulaklığı anlıyabiliyorum ses kasılıyor ve ses kalitesi müzik oyunlardaki etkenleri çok fazla havaya sokuyor sizi ama gerçekten mouse ve klavye için 100 TL den çözebilecekken gidip 1000 TL 1500 TL vermeye değen bir durumu varmı ? sizinde fikirlerinizi merak ettim
en ucuzu ben şahsen tercih etmiyrum eme enpahalısınıda tercih etmiyorum orta seviye bence en mantıklısı

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
klavye o kadar fark etmese de mouse konusunda paraya kıymak lazım

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Sadettin Y
uzun omurluluk. Razer klavyemi 7 senedir kullaniyorum. tek bir sorunu bile yok.

3xPower

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emre Y.
Ne demişler altindan tahtında olsa gene şeyinin ustune oturacaksin ayni mevzu

Phanzox

80+ Silver
Kulaklık alınacaksa kesinlikle kaliteli bir şey alın derim.Diğer ekipmanlar keyfi.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Multi kasa Vettel
Hayır pahalısı şart değil. Kullanımı hoşuna giden herhangi bir ürün yeterli olur. Ha tabi malzeme kalitesi önemli oda bozulmaması, uzun vadeli olması açısından.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Merhaba,
Konfor ve maddiyat meselesi.Klavyede tepkime süresi falan fazla oluyor.Profesyonel gibi oynamak isterseniz tercih edebilirsiniz.Bende logitech g513 carbon var gayet memnunum ama olmasada olur yani.

Top Bottom