Neler Yeni

Gerçekten Pahalı Ekipmanlara İhtiyaç Varmı ?

Kaporta Eray

80+ Bronze
Diğer ekipmanlar keyfi falan değil dostum mouse ve kulaklık fps oyunları için önemli klavyede görüntü ve uzun ömürlülük açısından. Yukardaki arkadaşın dediği gibi tofaşlada evden işe gidersin mercedeslede.

Keyfen

80+ Bronze
Pahalı değil de kaliteli bir ekipmana ihtiyaç var, klavye tamamen tercihe kalmış mekanik ile aşırı iyi olmuyorsunuz bu tamamen sizin zevkinize kalmış bir şey ama kesinlikle kulaklık ve mouse kaliteli olması çok şey fark ettiriyor.
ama nasıl bir fark işte yani onu merak ediyorum aslında
en ucuzu ben şahsen tercih etmiyrum eme enpahalısınıda tercih etmiyorum orta seviye bence en mantıklısı
peki farkı ne oluyor tam olarak
klavye o kadar fark etmese de mouse konusunda paraya kıymak lazım
neden tam olarak
Kulaklık alınacaksa kesinlikle kaliteli bir şey alın derim.Diğer ekipmanlar keyfi.
kesinlikle katılıyorum ikiside tuşlu basıyosun bu kadar + sı - si yok kulaklık candır ama
klavye fazla bişey değişirmi sanmam ama fareyi eline oturan hızlı bi fare almanı tavsiye ederim
yani ele oturması okeyim onda sorun yok dpi ayarınada tamamım ama bunu 100-150 tl lik şeylerlede halledebiliyoruz yani sidik yarışımıdır aslında yani gidip dünya kadar para vermek onu anlayamadım
Hayır pahalısı şart değil. Kullanımı hoşuna giden herhangi bir ürün yeterli olur. Ha tabi malzeme kalitesi önemli oda bozulmaması, uzun vadeli olması açısından.
yani 150 tl ye mouse 1 yıl gider 1500 tl lik mouse 10 yıl gitmez ama yani kaldıki 0 ürün kullanırım dandik olsun nolcak ne yapabilir bir mouse en fazla rgb ekleyip gönderiyolar markayı vuruncada 10 katına çıkıyor
Konfor ve maddiyat meselesi.Klavyede tepkime süresi falan fazla oluyor.Profesyonel gibi oynamak isterseniz tercih edebilirsiniz.Bende logitech g513 carbon var gayet memnunum ama olmasada olur yani.
yani fiyatını bilmiyorum almış olduğun ürünün veya kullanmadım seninde dediğin gibi olmasa da olur kısmı işte

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Çok farkediyor, kalitesiz kulaklıktan kaliteli kulaklığa geçince kulağınızı öldürdüğünüzü farkediyorsunuz. Diğer ekipmanlarda çok önemli diye düşünüyorum.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
yani fiyatını bilmiyorum almış olduğun ürünün veya kullanmadım seninde dediğin gibi olmasa da olur kısmı işte
Kulaklık ta bence biraz para ayırıp 7.1 vesaire alınmalı kalvye çokta önemli değil bence.Ama mouse de sensörü iyi bir mouse alınmalı.

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
ama nasıl bir fark işte yani onu merak ediyorum aslında

peki farkı ne oluyor tam olarak

neden tam olarak

kesinlikle katılıyorum ikiside tuşlu basıyosun bu kadar + sı - si yok kulaklık candır ama

yani ele oturması okeyim onda sorun yok dpi ayarınada tamamım ama bunu 100-150 TL lik şeylerlede halledebiliyoruz yani sidik yarışımıdır aslında yani gidip dünya kadar para vermek onu anlayamadım

yani 150 TL ye mouse 1 yıl gider 1500 TL lik mouse 10 yıl gitmez ama yani kaldıki 0 ürün kullanırım dandik olsun nolcak ne yapabilir bir mouse en fazla rgb ekleyip gönderiyolar markayı vuruncada 10 katına çıkıyor

öyle de denebilir renkli menkli ışıklı şeyler lazım değil dersen gerek yok zaten ama kablosuz şarj edilen bişey falan olsun dersen de bi 200 gözden çıkarmak lazım

Keyfen

80+ Bronze
Diğer ekipmanlar keyfi falan değil dostum mouse ve kulaklık fps oyunları için önemli klavyede görüntü ve uzun ömürlülük açısından. Yukardaki arkadaşın dediği gibi tofaşlada evden işe gidersin mercedeslede.
biraz keyfi oluyor sanki kulaklık tamamen zevk meselesi ama onun dışında ele oturan istediğin dpi ı hazırlayabileceğin mouse 200 tl yi geçmez ve 1 yıl götürse seni yeter logitech in pavyon ortamında hazırlanmış mouse u seni 10 yıl götürmez ama 1500 tl civarı ücret isteniyor, parası olan adam zaten en iyisini kullansın en pahalısını alsın onda sorun yok sadece 20 bin tl lik sistem kullanıp hardcore modelara girmenin mantığını çözmeye çalışıyorum neden insanlar alıyor

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Her şeyin orta kalitesi makbul. Düşük kalite ile orta kalite arasında çok fark oluyor ama orta kalite ile yüksek kalite arasındaki fark minimal.

Keyfen

80+ Bronze
Kulaklık ta bence biraz para ayırıp 7.1 vesaire alınmalı kalvye çokta önemli değil bence.Ama mouse de sensörü iyi bir mouse alınmalı.
dibine kadar katılıyorum kulaklık konusunda, peki hiç 200 tl lik bir mouse ile 2 bin tl lik mouse kullanıp aradaki farklarına deydiğini düşündünüzmü deneyiminiz oldumu
Mesaj otomatik birleştirildi:

öyle de denebilir renkli menkli ışıklı şeyler lazım değil dersen gerek yok zaten ama kablosuz şarj edilen bişey falan olsun dersen de bi 200 gözden çıkarmak lazım
yok yeterde artar zaten ankarada pavron kurmuyoruz ya işimizi görür :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her şeyin orta kalitesi makbul. Düşük kalite ile orta kalite arasında çok fark oluyor ama orta kalite ile yüksek kalite arasındaki fark minimal.
kesinlikle katılıyorum

Keyfen

80+ Bronze
Çok farkediyor, kalitesiz kulaklıktan kaliteli kulaklığa geçince kulağınızı öldürdüğünüzü farkediyorsunuz. Diğer ekipmanlarda çok önemli diye düşünüyorum.
kulaklık konusunda yazdığım gibi kesinlikle haklısın iyi bir kulaklık herkes kullanmalı, ama diğer ekipmanlarda göz boyamak dışında başka bir faydası varmı ? mouse hızı dpi derseniz ucuzlardada var, mekanik his deseniz buda seçimden seçime değişiyor bazısı sevmiyor mesela bir rahatlığı yok tak tak traktör gibi ses çıkartıyo ( şahsi fikrim ) yani aslında ucuz ürünleri 6 ay da bir bile değiştirseniz ürünlerinizi temizlemenize bile gerek kalmadan sürekli 0 ürün kullanıcaksınız aslında

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
dibine kadar katılıyorum kulaklık konusunda, peki hiç 200 TL lik bir mouse ile 2 bin TL lik mouse kullanıp aradaki farklarına deydiğini düşündünüzmü deneyiminiz oldumu
Evet hocam zamanında 20tl ye migrostan klavye + mousepad aldım.Hatta hala o mousepadi kullanıyorum.O mouse everest markaydı ve o kadar kötüydüki sensörü valorantta mouseyi sağ sol yapınca adamın kafası aşşağı eğiliyordu.Bende rampage sector aldım o zamanlar 16k dpi 450 ips ile dünyanın en iyi sensörlü mousesiydi.Daha sonra donanım arşibinin indiriminden razer basilisk v2 aldım şuan onu kullanıyorum.20k dpi 650ips ile dünyanın en iyi sensörlü mousesi şuan.Ve cidden harika.Sensör bence çok önemli etken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,397
Üyeler
160,843
Son üye
Foxaz
Top Bottom