fps oyunu oynamıyorsan dedim knk ben oyunları kolla oynadığım için mouse kullanmıyorum hiçkanka sende öldürdün ama ya oyun oynuyoz dpi ayarı lazım en azından
fps oyunu oynamıyorsan dedim knk ben oyunları kolla oynadığım için mouse kullanmıyorum hiçkanka sende öldürdün ama ya oyun oynuyoz dpi ayarı lazım en azından
Dostum daha iyi anlatılamazdı heralde, şimdi bilgisayar parçaları pahalı gidip 5 bin 10 bin verip parça güncellemektense 1000 2000 tl veripde ufak güzelleştirme yapmak insanlara cazip geliyor sanırsam bu psikolojiylede gömüyolar varını yoğunuBen yıllarca kaliteli ekipmanlara para döktüm Logitech ürünlerini kullandım g502 g710+ g930 ile bir set yapmıştım zamanında sonra zamanla aynı markanın yeni modellerini aldım g502 ls g933 g910 g915 derken ipin ucu kaçtı 1 parça ürüne 1000-3000TL vermek değer mi dedim sattım hepsini. Gittim gamepower ekipmanlar aldım. Ne değişti dersen malzeme kalitesinin farkını tabii ki hissettim ama hiç bir rahatsızlık yaşamadım gayet kullanışlı ürünlerdi. 1 yılı aşkın süre kullandım bozulmadı kırılmadı kozmetik olarak ilk günkü gibi. Performans kısmında da çok fark varmış diyeceğim bir durum yaşamadım. Maaşlı bir e-spor oyuncusu değilsen veya günde 15 saat pc başında oyun oynamıyorsan, değmez o markalara o paraları vermek.
ya öyle demek istemedim kankam kusura bakmafps oyunu oynamıyorsan dedim knk ben oyunları kolla oynadığım için mouse kullanmıyorum hiç
kolla dövüş oyunu bile oynayamıyorum kombo cıkartamıyorum bende bi gariplik var galibaDostum daha iyi anlatılamazdı heralde, şimdi bilgisayar parçaları pahalı gidip 5 bin 10 bin verip parça güncellemektense 1000 2000 TL veripde ufak güzelleştirme yapmak insanlara cazip geliyor sanırsam bu psikolojiylede gömüyolar varını yoğunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya öyle demek istemedim kankam kusura bakma
Benim hayatımda şuana kadar aldığım mouse klavye max 100tl. Banada hiç mantıklı gelmiyor.Merhaba,
ben klavye ve mouse için olabildiğine ucuza olanlarını alan birisiyim ve gerçekten merak ettim artık pahalı olan ürünlerin ne gibi + ları oluyor ? mekanik deniyor klavye hissiyatı daha iyi deniyor tamam ama başka ? kulaklığı anlıyabiliyorum ses kasılıyor ve ses kalitesi müzik oyunlardaki etkenleri çok fazla havaya sokuyor sizi ama gerçekten mouse ve klavye için 100 TL den çözebilecekken gidip 1000 TL 1500 TL vermeye değen bir durumu varmı ? sizinde fikirlerinizi merak ettim
kanka 5₺ aldığın kalem kurşundur sürekli açarsın vs. 50₺ aldığın kalem uçludur bir şey yapmana çok gerek kalmaz gibi. membran klavyeden red switche geçtim 1 hafta önce inanılmaz bir yumuşama oldu. renklendirmeside cabası. yani değer yüksek fiyatlılaraMerhaba,
ben klavye ve mouse için olabildiğine ucuza olanlarını alan birisiyim ve gerçekten merak ettim artık pahalı olan ürünlerin ne gibi + ları oluyor ? mekanik deniyor klavye hissiyatı daha iyi deniyor tamam ama başka ? kulaklığı anlıyabiliyorum ses kasılıyor ve ses kalitesi müzik oyunlardaki etkenleri çok fazla havaya sokuyor sizi ama gerçekten mouse ve klavye için 100 TL den çözebilecekken gidip 1000 TL 1500 TL vermeye değen bir durumu varmı ? sizinde fikirlerinizi merak ettim
Kankam haklısın ama bu kalem değil ikiside tuşa basıyorsun bir sonuç alıyorsun desenki birinde 0,2 ms de geçiyor komut birinde 0,1 ms tamam derim bunun farkını hissedebilirmisin diye sorarım veya konfor da değil mesela olay dışına deri kaplama yaptıklarında ürün gene aynı mekanik aksandan ibaret makyaj sadece makyajdır içi değiştirmez sonuçtakanka 5₺ aldığın kalem kurşundur sürekli açarsın vs. 50₺ aldığın kalem uçludur bir şey yapmana çok gerek kalmaz gibi. membran klavyeden red switche geçtim 1 hafta önce inanılmaz bir yumuşama oldu. renklendirmeside cabası. yani değer yüksek fiyatlılara
ya kanka başta biri yine söylemişti tofaşta gidiyor bugattide diye. ben eski membranda boşluk tuşuna basamıyordum çok gıcırtı yapıyordu sallanıyordu şimdi normal tuş gibi basıyorum. ve aydınlatma daha iyi olduğu için tuşları daha iyi görebiliyorum.Kankam haklısın ama bu kalem değil ikiside tuşa basıyorsun bir sonuç alıyorsun desenki birinde 0,2 ms de geçiyor komut birinde 0,1 ms tamam derim bunun farkını hissedebilirmisin diye sorarım veya konfor da değil mesela olay dışına deri kaplama yaptıklarında ürün gene aynı mekanik aksandan ibaret makyaj sadece makyajdır içi değiştirmez sonuçta
dostum ben bunun farkındayım demek istedim 15 bin tl lik sisteme para veren birisi ( örnek veriyorum ) gidip 5 bin tl ekipmana dizmesi bana saçmalık gibi geliyor buna değecek ne gibi vaatleri var bana detay lazımya kanka başta biri yine söylemişti tofaşta gidiyor bugattide diye. ben eski membranda boşluk tuşuna basamıyordum çok gıcırtı yapıyordu sallanıyordu şimdi normal tuş gibi basıyorum. ve aydınlatma daha iyi olduğu için tuşları daha iyi görebiliyorum.
olabilir hocam mouseın o kayması sensörle bağlantılı.ben mesela bazen aim almakta zorlanıyorum ve kolsuzum diyorum genelde bu sorunu çözebilecek bir şeymidir mesela ? kolsuz değilde mouse danmı kaynaklı sence