Yok Bilgisayar Geldiğinden beri Dokunmadım Ekran Kartı Fabrika Çıkışlı Overclock lu idiherhangi bir overclokc işlemi yaptın mı? Stabil olmayan işlemci veya ekran kartı overclocku da bu belirtileri gösterir.
Benim de böyle bir sorunum vardı, açılmıyor açılsa işlem yapılmıyordu. Sorun harddiskteymiş aylar sonra kendim buldum. Aslında harddiskte değil, harddiskin anakarta bağlanan girişlerinde. Belki böyle birşeydir.Öncelikle Merhaba Sayın Forum Üyeleri.
2-3 Ay Önce Almış Olduğum Pc 3 Haftadır Sebepsizce Kapanıyor.
Gerek Pc AÇılınca Ekran Donuyor Gerek Oyunun Ortasında Ekran Donuyor Sonra Pc Kendine Reset Atıyor Fakat Ekran Gelmiyor Sadece Kasa Çalışıyor.
Donanım:
Ekran Kartı : Sapphire Radeon Rx 580 Pulse 8GB 8G
Anakart : Gigabyte B450M-S2H
İşlemci : AMD Ryzen5 2600
Ram : Corsair Vengeance LPX 8GB 3200 Mhz X2
Depolama : XPG SX8200 1TB NVMe M.2 SSD
Kasa : Corsair Carbide Series Spec-05
Psu : Corsair WS550 550W
Sizce Sorun Ne Olabilir İnternette Biraz Araştırma Yaptım Fakat Sonuç Alamadım
Yardımcı Olursanız Sevinirim Arkadaşlar
Şimdiden TEŞEKKÜRLER...
Ve İyi Forumlar?
Kasamda HARDDİSK Bulunuyor Fakat Windows M2 SSD de Yazılı, Bir Sorun Teşkil Eder Mi?Benim de böyle bir sorunum vardı, açılmıyor açılsa işlem yapılmıyordu. Sorun harddiskteymiş aylar sonra kendim buldum. Aslında harddiskte değil, harddiskin anakarta bağlanan girişlerinde. Belki böyle birşeydir.
Hocam hiçbir fikrim yok. Kusura bakma lütfen.Kasamda HARDDİSK Bulunuyor Fakat Windows M2 SSD de Yazılı, Bir Sorun Teşkil Eder Mi?
dostum aynı sistem bendede var psu yetersizliği dediler 700w aldım azaldı ama yine aynı..Öncelikle Merhaba Sayın Forum Üyeleri.
2-3 Ay Önce Almış Olduğum Pc 3 Haftadır Sebepsizce Kapanıyor.
Gerek Pc AÇılınca Ekran Donuyor Gerek Oyunun Ortasında Ekran Donuyor Sonra Pc Kendine Reset Atıyor Fakat Ekran Gelmiyor Sadece Kasa Çalışıyor.
Donanım:
Ekran Kartı : Sapphire Radeon Rx 580 Pulse 8GB 8G
Anakart : Gigabyte B450M-S2H
İşlemci : AMD Ryzen5 2600
Ram : Corsair Vengeance LPX 8GB 3200 Mhz X2
Depolama : XPG SX8200 1TB NVMe M.2 SSD
Kasa : Corsair Carbide Series Spec-05
Psu : Corsair WS550 550W
Sizce Sorun Ne Olabilir İnternette Biraz Araştırma Yaptım Fakat Sonuç Alamadım
Yardımcı Olursanız Sevinirim Arkadaşlar
Şimdiden TEŞEKKÜRLER...
Ve İyi Forumlar?
Kronik Bir Sorun Diyen Oldu, Bir Süredir Sıkıntı Yaşatmıyordu Bana, Yani Yaşatıyordu Fakat Genelde İşim Olmuyordu.dostum aynı sistem bendede var psu yetersizliği dediler 700w aldım azaldı ama yine aynı..
@Abdullah Hacıgül Abi Sendende Bir Bakmanı Rica EtsemKronik Bir Sorun Diyen Oldu, Bir Süredir Sıkıntı Yaşatmıyordu Bana, Yani Yaşatıyordu Fakat Genelde İşim Olmuyordu.
Oyun Oynayacağım Oyuna Girdiği Gibi Bilgisayar Kendinden Geçip Kapanıyor,
Bir Sonraki Girişte Çok Geç Başlıyor(Yani 10-15 Saniye Fazla) Ve Bu Durum Canımı Sıkmaya Başladı,
Yardım Etmeye Çalışan Arkadaşlarıma Teker Teker Teşekkür Ediyorum
Teşekkürler İyi Forumlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Mehmet Yılmaz Abi sende Bir El Atsan Belki Yardımı Dokunur Benim Gibi Bir Çok Arkadaşa
Teşekkürler İyi Forumlar![]()
reis acil yardım bendede 4gb pulse var bazen 3 4saat gta oynuyom kapanmıyo bazen 20dk cs oynuyom kapanıyo ne yapcamUmarım Sorunu Tüm Arkadaşlarla Çözüp Bizimle Aynı Sorunu Yaşayanlara Ses Oluruz ?