Neler Yeni

Gereksiz Mesaj Uyarısı Getirilsin

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
gereksiz mesaj atanların amacı başkalarını rahatsız etmek ya bende o mesaj atanları takmazsak (sallamazsak) artık gereksiz mesaj atmazlar diye düşünüyorum
Atarlar, onların arkasında kendilerine "haha" atanlar var. Biz takmayız, sen takmazsın ama bir başkası takar.

Dediğiniz şey; Hırsız eşya çalmak için giriyor, ortada eşya bırakmazsak ortada problem kalmaz demek gibi bir şey.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
Atarlar, onların arkasında kendilerine "haha" atanlar var. Biz takmayız, sen takmazsın ama bir başkası takar.

Dediğiniz şey; Hırsız eşya çalmak için giriyor, ortada eşya bırakmazsak ortada problem kalmaz demek gibi bir şey.
biraz düşününce saçma olduğunu anladım :d

PuMaT

80+ Bronze
Gereksiz mesaj kuralı gelirse mesela bunun gibi yorumların da önüne geçilir, forum daha kaliteli bir yer haline gelir.
Büyük ihtimal önceki mesajlardan bana kinin olduğu için böyle dedin. Takmıyorum merak etme. Ayrıca mesajım gereksiz değil, konuyla alakalı. Tanımadığın insanlara kinlenecek ne yaşadın?

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Büyük ihtimal önceki mesajlardan bana kinin olduğu için böyle dedin. Takmıyorum merak etme. Ayrıca mesajım gereksiz değil, konuyla alakalı. Tanımadığın insanlara kinlenecek ne yaşadın?
Sana kinli olduğumu nereden çıkarttın? Seni hatırlamıyorum ki.

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Bence bu forumun en büyük iki eksiği gereksiz/troll mesajlar ve saçma konu başlıkları. Bunlar düzeltilirse güzel olur.

Tera

80+
Gereksiz mesaj uyarısının kaldırılmasını öneren konuda bile 5'den fazla gereksiz mesaj var. Spam olarak ya da "konu dışı mesaj, mesaj kasmak" sebebiyle raporlayabilirsin. Bahsi geçen ceza uyarısı gelirse çoğu kişinin ceza alacağına eminim, ek yük binecek ama :D Özelden yazmıştım bi' moderatöre, hâlâ cevap vermedi. Benim cevabım:
1612357999643.png

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Gereksiz mesaj uyarısının kaldırılmasını öneren konuda bile 5'den fazla gereksiz mesaj var. Spam olarak ya da "konu dışı mesaj, mesaj kasmak" sebebiyle raporlayabilirsin. Bahsi geçen ceza uyarı gelirse çoğu kişinin ceza alacağına eminim, ek yük binecek ama :D Özelden yazmıştım bi' moderatöre, hâlâ cevap vermedi. Benim cevabım:
Alıntıyı görüntüle
Raporladığım ve cevap gelmediği için açıyorum zaten konuyu. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,963
Üyeler
169,802
Son üye
termucxx43
Top Bottom