Neler Yeni

Gereksiz Mesaj Uyarısı Getirilsin

PuMaT

80+ Bronze
Ben de inandım.
Kim sana neden kin tutsun dostum?
Mesajımın aşırı gereksiz olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle bunun için uyarı sistemi olsa uyarı da almazdım.
Böyle sert çıkışması için bir neden bulamıyorum?
Tartışmak istemiyorum, lütfen.
Konu bütünlüğüne zarar veriyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Rapor sisteminin AŞIRI derecede suistimal edildiği bir yerde bunu yapmam anca yüzlerce uyarı yiyip konu açan üyelere yol açar.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Rapor sisteminin AŞIRI derecede suistimal edildiği bir yerde bunu yapmam anca yüzlerce uyarı yiyip konu açan üyelere yol açar.
Adam teknik destek konusu açmış. Diğerleri "ne de güzel sistem yav! Bu sisteme bu klavye yakışmamış." falan diyor. Bunların ceza alması lazım bence.

Gerçekten konuyla alakasız ve rahatsız ediciyse tabii.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Adam teknik destek konusu açmış. Diğerleri ne de güzel sistem yav! falan diyor. Bunların ceza alması lazım bence.

Gerçekten konuyla alakasız ve rahatsız ediciyse tabii.
Bir de ekran kartıma nasıl OC yaparım konusunun altında "D-dostum ekran kartım neden bozuldu? 😔✌️✌️" diye bir mesaj görmüştüm. Üyeye yardım etmiyor hatta kafasını karıştırıyor.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Bir de ekran kartıma nasıl OC yaparım konusunun altında "D-dostum ekran kartım neden bozuldu? 😔✌️✌️" diye bir mesaj görmüştüm. Üyeye yardım etmiyor hatta kafasını karıştırıyor.
Bir de her mavi ekran konusunda Memtest86 atanlar var. :d

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Gelen raporlarda arkadaş görünen kişilerin birbirlerinin kuyularını nasıl kazdığını görseydiniz bunu istemezdiniz :)

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
katılıyorum

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Gelen raporlarda arkadaş görünen kişilerin birbirlerinin kuyularını nasıl kazdığını görseydiniz bunu istemezdiniz :)
Klasik birbirlerinin açıklarını arayan çocuklar işte. :D Onlar ile konunun alakası yok.

@epica59 beni mi raporluyon la?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Haklısınız, buna neden olur ancak gereksiz mesaj kuralının gelmemesi de çok boş yorumlara, insanları yanıltan yorumlara sebep oluyor. İnsanlar gereksiz mesaj kuralı olmadığı için de bundan destek alarak boş mesajlar yazıyorlar. Bence başka bir çözüm bulunmalı. Gereksiz mesaj kuralı bence çok önemli bir kural.

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Gereksiz mesaj uyarısı getirilsin. Örneğin, bir üye "AMD" ekran kartında bir sorun yaşadığı için konu açıp yardım istiyor ve birisi "AMD Forever. ❤️" yazıyor. Konuyla alakasız, gereksiz bir mesaj. Bence bu mesajlar kaldırılmalı, uyarı verilmeli. Bu mesajı yazan kişi konuyu okuyorsa: Seninle bir sorunum yok, sadece mesajının gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Gereksiz Mesaj Forever ♥️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,790
Üyeler
167,000
Son üye
Ukaix
Top Bottom