Neler Yeni

Gereksiz Mesaj Uyarısı Getirilsin

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hatta bu kuralı ekleyeyim, kural çıkmadan önce atılmış yüzlerce mesaj bulup raporlayanlar bile çıkacak. Tecrübeme güvenin :)

Tera

80+
Geleceğini sanmıyorum. Moderatörlere ek yük olacak ve rapor sayısı artacak, biraz düşünün :)

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Gereksiz Mesaj Forever ♥️
Gereksiz mesaj kuralı gelirse örneğin ciddi bir konuda böyle saçma mesajlar da görmeyiz.

Hatta bu kuralı ekleyeyim, kural çıkmadan önceki yüzlerce mesajları bulup raporlayanlar bile çıkacak. Tecrübeme güvenin :)
Tek bir "Sadece bu kural eklendikten sonraki gereksiz mesajlar uyarılacaktır." yazmanıza bakar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tecrübeme güvenin :)
Siz de bize, bu forumdaki tüm gereksiz mesaj kuralının gelmesini isteyen kişilere güvenin. Bu kuralın forumu daha kaliteli bir yer yapacağına adım gibi eminim, eminiz.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Gereksiz mesaj kuralı gelirse örneğin ciddi bir konuda böyle saçma mesajlar da görmeyiz.

Tek bir "Sadece bu kural eklendikten sonraki gereksiz mesajlar uyarılacaktır." yazmanıza bakar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz de bize, bu forumdaki tüm gereksiz mesaj kuralının gelmesini isteyen kişilere güvenin. Bu kuralın forumu daha kaliteli bir yer yapacağına adım gibi eminim.
En son dislike butonu isteyenlere güvendiğim zamanı hatırladım ama :)

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Örneğin, bir üye "AMD" ekran kartında bir sorun yaşadığı için konu açıp yardım istiyor ve birisi "AMD Forever. ❤️" yazıyor.
Yok artık.
Böyleleri var mı forumda? :(

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
En son dislike butonu isteyenlere güvendiğim zamanı hatırladım ama :)
Haklısınız ancak dislike butonu gereksiz mesajlar kadar ciddi bir konu değildi, insanlar yeni bir buton gelmiş, onu eğlencesine herkese atalım dediler ve attılar. Siz de biliyorsunuz ki maksimum 1 gün sonra o buton normal olarak kullanılırdı.

Gereksiz mesajlar ise daha ciddi bir konu, olmaması forumun kalitesini düşüren bir kural.

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Cidden gelmesi gerek. Örneğin; bir üye bir konu açıyor, adamın biri gidip "bilgim yok" yazıyor. Bilgin yoksa neden mesaj yazıyorsun? Bilgisi olmayan konuya bilgiliymiş gibi yazanlar daha beter.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Cidden gelmesi gerek. Örneğin; bir üye bir konu açıyor, adamın biri gidip "bilgim yok" yazıyor. Bilgin yoksa neden mesaj yazıyorsun? Bilgisi olmayan konuya bilgiliymiş gibi yazanlar daha beter.
Katılıyorum, bunun gibi sınırsız örnek var. Bu kural, gerçekten bu forum için çok ama çok gerekli bir kural.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Biraz uğraşlı olabilir ama rapor edilen mesaj eğer eskiyse rapor eden kişi uyarı yiyebilir.
Aynen dediği gibi sert bir uyarı yapılırsa bu kural çok güzel kullanılır ve forum için çok iyi olur. Gelmesi lazım bu kuralın, başka bir kaçarı yok maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,025
Üyeler
166,313
Son üye
Yardıma ihtiyacı olan ada
Top Bottom