Neler Yeni

Gerilim tarzı anime önerisi

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
Agalar herkesin önerisi üzerine animeyi merak etttim, aranızda illa izleyen vardır, bana sağlam birkaç tane önerebilir mi, gerilim ve bol aksiyonlu olursa daha iyi olur.

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Pek gerilim sayılır mı emin olamadım ama Attack on Titan önerebilirim. İyi bi başlangıç animesi.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pek gerilim sayılır mı emin olamadım ama Attack on Titan önerebilirim. İyi bi başlangıç animesi.
Peki önerebileceğin başka kaliteli şeyler var mı, konuya o kadar hakşm değilim ki birtek narutoyu biliyorum yani popüler şeyler olsa da olur

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
Attack on Titan güzeldi

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Attack on titan - seven deadly sins izleyebilirsin

G.P.U

80+ Silver
Agalar herkesin önerisi üzerine animeyi merak etttim, aranızda illa izleyen vardır, bana sağlam birkaç tane önerebilir mi, gerilim ve bol aksiyonlu olursa daha iyi olur.
Re: zero
Evangelion:
Demon slayer:

Daha çokta aklıma gelmedi 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attack on titan - seven deadly sins izleyebilirsin
Taaaki studio deen gelene kadar
20210520_002509.jpg

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Peki önerebileceğin başka kaliteli şeyler var mı, konuya o kadar hakşm değilim ki birtek narutoyu biliyorum yani popüler şeyler olsa da olur
Kaliteli animeler nadiren çıkar sonra boşluğa düşmemek için yavaş tüket ben yazıyorum yine de
Kısa seri: Fumetsu no Anata : büyüyle yaratılan bir varlığın dünyayı gözlemlemesi ve istediği cisim canlılara dönüşmesi üzerinden akıyor çok kaliteli bir yapım olmuş
Mushoku Tensei: bu dünyada ölüyor büyülü bir diyarda doğuyor ama hikaye müzikler çizimler çok kaliteli
Kenja no maho: mushoku Tensei gibi ama daha kalitesiz çerezlik
Demon Slayer: hem hikaye hem çizimler güzel izlemek gerek

Uzun seriler: Naruto, Naruto Shippuuden: 10 numaradır ama sakın bu seriyle başlama bu kalitede başka anime bulamayıp küsmüştüm animelere baya bir süre
Bleach: ölüm melekleri iblisleri avlıyor temalı ama hikaye uzuyor ve evriliyor
Attack on Titan: devler ölümler dramlar izlemek gerek çizimler hikaye ve müzikler baya iyi 4.sezona kadar
Fairy Tale: ilk bölümler sıkabilir izledikçe bağlanılan bir anime ejder tarafından büyütülen natsu Ejder babasını ararken başından geçenler diye özetleyebilirim yine evriliyor hikaye tabii ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,574
Üyeler
166,406
Son üye
ceylan34
Top Bottom