Bu kodlar her gün saat 6'da mesaj olarak geliyor zaten. Her gün konu açmanıza gerek yok bence.Kod: ZİYAFET
Herkese şimdiden afiyet olsun.
Bu kodlar her gün saat 6'da mesaj olarak geliyor zaten. Her gün konu açmanıza gerek yok
her gün getiryemekden yemek söyleyene bu bildirimler gelmiyor veya uygulama içinden kampanya görünmüyor gayet yararlı bence konuBu kodlar her gün saat 6'da mesaj olarak geliyor zaten. Her gün konu açmanıza gerek yok bence.
Geliyor.Uygulama içinde yemek menüsune girdiğinde kampanyalar bölümünde değil,görsel gözüken kısımda yazıyor kod mesajı görmesen bile.her gün getiryemekden yemek söyleyene bu bildirimler gelmiyor veya uygulama içinden kampanya görünmüyor gayet yararlı bence konu
Gelmiyor, Herkes 7/24 getir yemeği kontrol edemiyor kampanya var mı diye buraya konu açması gayet mantıklı.Geliyor.Uygulama içinde yemek menüsune girdiğinde kampanyalar bölümünde değil,görsel gözüken kısımda yazıyor kod mesajı görmesen bile.
Bu kodlar her gün saat 6'da mesaj olarak geliyor zaten. Her gün konu açmanıza gerek yok bence.
Güzel insan konuya girme sen her gördüğünü satın almak zorunda değilsin mesela ben sürekli sipariş verdiğim için bendede gözükmüyorGeliyor.Uygulama içinde yemek menüsune girdiğinde kampanyalar bölümünde değil,görsel gözüken kısımda yazıyor kod mesajı görmesen bile.
Bu kodlar her gün saat 6'da mesaj olarak geliyor zaten. Her gün konu açmanıza gerek yok bence.
kimseye yararın yok bari yararı olanı engelleme kanka.Geliyor.Uygulama içinde yemek menüsune girdiğinde kampanyalar bölümünde değil,görsel gözüken kısımda yazıyor kod mesajı görmesen bile.
Evet bana da gelmiyor, her yemek söylemeden önce forumu açıp kod paylaşılmış mı diye bakıyorum ve kod olursa sürekli de konusu açılıyor, benim çok işime yarıyorkimseye yararın yok bari yararı olanı engelleme kanka.
Banada gelmiyor konudan görüp dün sipariş verdim bırak boş yorumları.