Neler Yeni

Getir Bedava Yemek Almak

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Uğur Yalçın
Getir' den bedava yemek alınıyormuş galiba. Nerede beleş varsa biz ordayız. 20 tl lik ürünü hiç para ödemeden bedava bir şekilde alabiliyor muyuz? Daha önce alan var mı? Eğer oluyorsa bütün sülalemin telefonuyla yemek alırım.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Kampanyanın linkini paylaşabilir misiniz? Ayrıca bildiğim kadarıyla genelde bu tarz kampanyalar telefon veya hesap üzerinden değil, adrese yönelik yapılıyor. Yani 1 ev adresine yalnızca 1 kez bu kampanyadan yararlanabiliyorsunuz. Tabii ki sizin bahsettiğiniz kampanya farklı olabilir, linkini paylaşırsanız daha net bir şekilde inceleyebiliriz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Uğur Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Getirden 20 tl lik ürün ekleyip adres ve kredi kartı ekle sonra devama bas toplam tutar 0 tl yazıyor -20 tl kampanya yazıyor.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Geç cevap verdiğim için üzgünüm. Getir uygulamasını indirdim ve bir süredir uğraşıyorum fakat ürün ekleyemedim çünkü Getir kısmında hiçbir şey yüklenmiyor ve Getiryemek kısmına girdiğimde tüm restoranlar kapalı gözüküyor. Sanırım şu anda kapalı olduğundan ötürü kataloğa bakamıyorum. Maalesef bu kampanya ile ilgili bir bilgim yok fakat büyük ihtimalle 1 adrese 1 kampanyalı gönderim hakkı tanıyorlardır.
Ayrıca ne kadar doğru tartışılır fakat 1 adrese 1 kampanyalı gönderim hakkı tanınan bir kampanyada komşularımın adresine söyleyip binanın önünde bekleyip siparişi ben vermiştim diyerek siparişi teslim alarak birden fazla kez kampanyadan yararlanmıştım.

Son düzenleme:
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Berkay derin
Ben kullandım o kampanyayı.
  • Bu kampanya ilk Getir siparişine özeldir.
  • 25 TL’ye kadar siparişlerde sadece 5 TL ödeme alınır.
  • 25 TL’nin üzerindeki siparişlerde 20 TL indirim uygulanarak ödeme alınır.
  • Kampanya sadece 1 kullanım için geçerlidir.

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
Getirden 20 TL lik ürün ekleyip adres ve kredi kartı ekle sonra devama bas toplam tutar 0 TL yazıyor -20 TL kampanya yazıyor.
doğru bu ama knkm getirme ücreti poşet ücreti 3 tl falan tutuyor hatta ondan sonrada kampanya veriyor 60tlye 40 veya 80 e 40 20 değişiyor

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
A
Getir' den bedava yemek alınıyormuş galiba. Nerede beleş varsa biz ordayız. 20 TL lik ürünü hiç para ödemeden bedava bir şekilde alabiliyor muyuz? Daha önce alan var mı? Eğer oluyorsa bütün sülalemin telefonuyla yemek alırım.
Alabiliyorsun. Ben 20tl lik söyledim 0TL ye geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Uğur Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
doğru bu ama knkm getirme ücreti poşet ücreti 3 TL falan tutuyor hatta ondan sonrada kampanya veriyor 60tlye 40 veya 80 e 40 20 değişiyor
ilk siparişte getirme ücreti poşet ücreti falan yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kullandım o kampanyayı.
  • Bu kampanya ilk Getir siparişine özeldir.
  • 25 TL’ye kadar siparişlerde sadece 5 TL ödeme alınır.
  • 25 TL’nin üzerindeki siparişlerde 20 TL indirim uygulanarak ödeme alınır.
  • Kampanya sadece 1 kullanım için geçerlidir.
Direkt 20 tl lik bir şey alıp 0 tl ödeyebiliyoruz yani demi

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
ilk siparişte getirme ücreti poşet ücreti falan yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direkt 20 TL lik bir şey alıp 0 TL ödeyebiliyoruz yani demi
değişmiş olabilir benim aldığım zamanda öyleydi alırsan afiyet olsun

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
Getir' den bedava yemek alınıyormuş galiba. Nerede beleş varsa biz ordayız. 20 TL lik ürünü hiç para ödemeden bedava bir şekilde alabiliyor muyuz? Daha önce alan var mı? Eğer oluyorsa bütün sülalemin telefonuyla yemek alırım.
getir yemeğe giriyorsun adresini ve kartını ekliyorsun, seçtiğin restonandan atıyorum 21tl lik yemek seçtin ödeme yerine gelince 20tl indirim yapıyor,1 tl ödeyerek söyleyebiliyorsun fakat, bu kampanya her telefondan ve karttan 1 kere oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,201
Üyeler
161,967
Son üye
bencross
Top Bottom