🔥İndirim GETİR BÜYÜK ALGİDA DONDURMALAR'DA %50 İNDİRİM

Hâlâ Algida'nın reklamlarına prim verenleri ve bu markayı tercih edenleri anlamakta güçlük çekiyorum. Filistin meselesi bir yana, bu marka Avrupa pazarına %15 oranında sütle üretilmiş ürünler sunarken, bizlere ise %1 gibi düşük oranlarla, kaliteden uzak ürünleri reva görüyor.

Dahası, Filistin’de bombalar altında can veren insanlara dair dalga geçen reklam filmleri yayınladılar.

Bilinçli bir tüketici olmak adına bu gerçeklerin bilinmesinde fayda var diye düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle
knk normalde 2 tane magnum alıp geçicektim yazdıkların içime dokundu 5 6k'lık sipariş verdim

Filenin dondurmalarını keşfedince algidanın tadı çok kötü gelmeye başladı. Herkese file marketin dondurmalarını öneririm.

Dondurma Değil Glikozlu Margarindir.

Hâlâ Algida'nın reklamlarına prim verenleri ve bu markayı tercih edenleri anlamakta güçlük çekiyorum. Filistin meselesi bir yana, bu marka Avrupa pazarına %15 oranında sütle üretilmiş ürünler sunarken, bizlere ise %1 gibi düşük oranlarla, kaliteden uzak ürünleri reva görüyor.

Dahası, Filistin’de bombalar altında can veren insanlara dair dalga geçen reklam filmleri yayınladılar.

Bilinçli bir tüketici olmak adına bu gerçeklerin bilinmesinde fayda var diye düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle
Bu fotoğraf nedir

Getirde neredeyse her haftasonu indirim oluyor, yazları bu dondurma indirimi oluyor, bazen de seçili ürünlerde %50 indirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dondurma Değil Glikozlu Margarindir.
kardeşim sen yemezsin olur biter, her dondurma indirimi altına gelip aynı şeyi yazıyorsunuz tamam en sağlıklı siz besleniyorsunuz **

da
algidanın, atılan bomba nedeniyle havaya uçan filistinlilerle dalga geçtiği reklamdan bir foto. video paylaşılmadığı için foto attım.
videosu burada var
Adama sağlığına zararlı diyorsun ama ucuz diyor. Bedava mezar bulsa girecek. Sen ona uzaklarda vahşet var diyorsun. İşin özü buna gelene kadar çok yolun var. Kendini umursamaz olmuş.

sence onu algida mı yapıyor tek sebebi baştakiler
%15 oranla trde satışa çıkarsa yüksek çoğunluğunun alacak parası çıkmaz yine düşünerekten maliyeti kısıp satış yapıyorlar
reklam da açık uçlu kimin zihniyeti nasılsa düşünüyorsa öyle algılar

sence onu algida mı yapıyor tek sebebi baştakiler
%15 oranla trde satışa çıkarsa yüksek çoğunluğunun alacak parası çıkmaz yine düşünerekten maliyeti kısıp satış yapıyorlar
reklam da açık uçlu kimin zihniyeti nasılsa düşünüyorsa öyle algılar
Sözcü Tv hoşgeldin. Biri ahaber diğeri bilmem ne. Çöp yemeyin, ödediğiniz verginin peşine düşün önce. Lafla salata yaparsınız anca, zaman kaybına gerek yok. Algida çöptür, besin değeri karbonhidrattan ibaret lezzeti meybuzdan hallicedir. Kendisi öyle üretiyor çünkü, savunmak ahmaklık olur. Kaliteli yapsın, parası olan alsın.

grok.webp

grok2.webp

Son düzenleme:
Sözcü Tv hoşgeldin. Biri ahaber diğeri bilmem ne. Çöp yemeyin, ödediğiniz verginin peşine düşün önce. Lafla salata yaparsınız anca, zaman kaybına gerek yok. Algida çöptür, besin değeri karbonhidrattan ibaret lezzeti meybuzdan hallicedir. Kendisi öyle üretiyor çünkü, savunmak ahmaklık olur. Kaliteli yapsın, parası olan alsın.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
gideyim de algida stok yapayım

hastaneler doldu taştı

Geri