Z Zeyneppbb 80+ Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Zeynep Bağış 6 Ekim 2024 #14 LapsekiliRonaldo yazmış: fibabank müşteri hizmetleriyle konuştum sistemsel bir hata varmış.Olan benim sakallara oldu Devamı için tıklayın... sizde düzeldi mi bende de neredeyse bir haftadır böyle başka cihazda deneyin dediler 3 tanede denedim yok arkadaş olmuyor
LapsekiliRonaldo yazmış: fibabank müşteri hizmetleriyle konuştum sistemsel bir hata varmış.Olan benim sakallara oldu Devamı için tıklayın... sizde düzeldi mi bende de neredeyse bir haftadır böyle başka cihazda deneyin dediler 3 tanede denedim yok arkadaş olmuyor
LapsekiliRonaldo 80+ Bronze Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 962 6 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Zeyneppbb yazmış: sizde düzeldi mi bende de neredeyse bir haftadır böyle başka cihazda deneyin dediler 3 tanede denedim yok arkadaş olmuyor Devamı için tıklayın... kesinlikle olmuyor.Sistem üzerinden bi kısıtlama geldi benim tc oto olarak reddeiyo direkt ben böyle düşünüyorum.Kendi cihazımdan ailemden birine yaptırdım.1 salise bile sürmedi.Fakat benim yüzümü otomatik olarak reddiyo.
Zeyneppbb yazmış: sizde düzeldi mi bende de neredeyse bir haftadır böyle başka cihazda deneyin dediler 3 tanede denedim yok arkadaş olmuyor Devamı için tıklayın... kesinlikle olmuyor.Sistem üzerinden bi kısıtlama geldi benim tc oto olarak reddeiyo direkt ben böyle düşünüyorum.Kendi cihazımdan ailemden birine yaptırdım.1 salise bile sürmedi.Fakat benim yüzümü otomatik olarak reddiyo.