Kanka bu durumdada bunu düşünüyorsan ne diyelim artıkGetirbüyük İstanbul'da deprem nedeniyle servis dışı mı? Sipariş verme tuşuna basıyorum ama olmuyor. İstanbul'da olup sipariş verebilen var mı?
Ne anlatıyorsun birader sipariş verdim hata verdi bu hatanın neden olduğunu sordum. Hangi durumda neyi düşünüyormuşum? Market alışverişi de mi yapmayalım 6.2'lik deprem oldu diye bu neyin kafası?Kanka bu durumdada bunu düşünüyorsan ne diyelim artık
MuhtemelenGetirbüyük İstanbul'da deprem nedeniyle servis dışı mı? Sipariş verme tuşuna basıyorum ama olmuyor. İstanbul'da olup sipariş verebilen var mı?
adam beslenmesini düşünmesinmi a?biraz düşünerek yorum yapKanka bu durumdada bunu düşünüyorsan ne diyelim artık
Ne alaka?Kanka bu durumdada bunu düşünüyorsan ne diyelim artık
Muhtemeldir verdiğim Carefoursa siparişim iptal edildi depremden dolayı.Getirbüyük İstanbul'da deprem nedeniyle servis dışı mı? Sipariş verme tuşuna basıyorum ama olmuyor. İstanbul'da olup sipariş verebilen var mı?
Görende ülke yıkıldı sanacak bu tripler ne anlamıyorum herkes bir şekilde gündelik hayatına devam ediyor ve hayat ilerleyişinde, sadece endişeliyizKanka bu durumdada bunu düşünüyorsan ne diyelim artık
gereksiz duyar kasmış arkadaş boşverNe anlatıyorsun birader sipariş verdim hata verdi bu hatanın neden olduğunu sordum. Hangi durumda neyi düşünüyormuşum? Market alışverişi de mi yapmayalım 6.2'lik deprem oldu diye bu neyin kafası?