K keedy 80+ Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 254 Dahası Reaksiyon skoru 158 İsim Eren Yayla 17 Şubat 2024 #27 COMMANDERR yazmış: 40 liraya ne yiyebiliyosun mesela söyle beraber yiyelim Devamı için tıklayın... Dostum problem o değil ama çok merak ediyorsan bunu yiyecektim. Tabi alt limitsiz olsaydı.
COMMANDERR yazmış: 40 liraya ne yiyebiliyosun mesela söyle beraber yiyelim Devamı için tıklayın... Dostum problem o değil ama çok merak ediyorsan bunu yiyecektim. Tabi alt limitsiz olsaydı.
A_TURAN_A 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 1,696 17 Şubat 2024 #28 keedy yazmış: Dostum problem o değil ama çok merak ediyorsan bunu yiyecektim. Alıntıyı görüntüle Tabi alt limitsiz olsaydı. Devamı için tıklayın... Ben de sırf alt limitsiz diye bakındım bayağı ne alınabilir diye, karışık tost alacaktım 50 liraya. Konu başlığına dikkat edilmesi gerekiyor, bizim gibi bakıp vakit kaybeden oluyor.
keedy yazmış: Dostum problem o değil ama çok merak ediyorsan bunu yiyecektim. Alıntıyı görüntüle Tabi alt limitsiz olsaydı. Devamı için tıklayın... Ben de sırf alt limitsiz diye bakındım bayağı ne alınabilir diye, karışık tost alacaktım 50 liraya. Konu başlığına dikkat edilmesi gerekiyor, bizim gibi bakıp vakit kaybeden oluyor.