Neler Yeni

🔥İndirim Getir'den Çok Ucuza Aburcubur Nasıl Alınır?

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları , İşlemciler
Arkadaşlar getir yemek DEĞİL. Normal getir kısmından, market alışverişi kısmından kullandığım bir kampanya ile bu ürünleri 11,91 TL'ye almış bulunmaktayım.

Sürekli 35 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim, 40 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim gibi kampanyalar geliyor. Bende 40 TL üzeri alışverişe 30 TL indirimi kullanarak ucuza bu ürünleri aldım.

Alıntıyı görüntüle

Sadece abur cubur değil tüm market ürünleri için geçerli oluyor. Sizde uygulamaya girip kampanyalar kısmına bakın belki gelmiştir sizede.
iki tane doritos baharatlı taco almışın ama birisi 8.89 birisi 6.39 nasıl oluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet Akgül
Sadece kart ile mi oluyor yoksa kapıda ödeme tarzı bir şey varmı?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
masterpass eklememi istiyor hocam illaki
Mesaj otomatik birleştirildi:

normal banka kredi kartı ile olmuyor ve masterpassda iininal ekli ama ben tosla ile alacağım
Ben babamın kartıyla aldım, kuveyttürk kartı ile. İstesem paparaylada alabilirdim ama neden sizde böyle bir sorun çıktı anlamadım, ekran görüntüsü atabilirmisiniz?

Sadece kart ile mi oluyor yoksa kapıda ödeme tarzı bir şey varmı?
Sadece online diye biliyorum ben

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Teşekkürler, şundan yaklaşık 2 saat önce Getir'e girmeye çalıştım. Fakat açılmadı.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,967
İsim
göksel yurtcan
Ben babamın kartıyla aldım, kuveyttürk kartı ile. İstesem paparaylada alabilirdim ama neden sizde böyle bir sorun çıktı anlamadım, ekran görüntüsü atabilirmisiniz?

Sadece online diye biliyorum ben
bir saniye hocam

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
iki tane doritos baharatlı taco almışın ama birisi 8.89 birisi 6.39 nasıl oluyor?
20211121_185910.jpg

Şu şekilde açıklayayım efendim, ben fazla para ödememek için bu şekilde aldım, az para ödeyim diye

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,967
İsim
göksel yurtcan

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
talha turp
Arkadaşlar getir yemek DEĞİL. Normal getir kısmından, market alışverişi kısmından kullandığım bir kampanya ile bu ürünleri 11,91 TL'ye almış bulunmaktayım.

Alıntıyı görüntüle

Sürekli 35 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim, 40 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim gibi kampanyalar geliyor. Bende 40 TL üzeri alışverişe 30 TL indirimi kullanarak ucuza bu ürünleri aldım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Sadece abur cubur değil tüm market ürünleri için geçerli oluyor. Sizde uygulamaya girip kampanyalar kısmına bakın belki gelmiştir sizede.
Önceden 1-2 haftada bir sipariş veriyordum her gün kampanya olurdu sürekli müşteri olmaya başladım tüm kampanyalar kesildi hiç kampanya vermez oldu

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Önceden 1-2 haftada bir sipariş veriyordum her gün kampanya olurdu sürekli müşteri olmaya başladım tüm kampanyalar kesildi hiç kampanya vermez oldu
Bana şimdi kampanya vermeye başladı işte

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Ev abur cubur gördü :D teşekkürler

Top Bottom