Kampanya devam ediyor mu hocam?İyi ne güzel
Dostum son 5Ayım getir abur cubur söylemek le geçti 45-50 telefonla 35-30 kampanyalar ile. Ufak çaplı Bakkal açacak kadar potansiyelim vardı bir ara.Arkadaşlar getir yemek DEĞİL. Normal getir kısmından, market alışverişi kısmından kullandığım bir kampanya ile bu ürünleri 11,91 TL'ye almış bulunmaktayım.
Alıntıyı görüntüle
Sürekli 35 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim, 40 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim gibi kampanyalar geliyor. Bende 40 TL üzeri alışverişe 30 TL indirimi kullanarak ucuza bu ürünleri aldım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sadece abur cubur değil tüm market ürünleri için geçerli oluyor. Sizde uygulamaya girip kampanyalar kısmına bakın belki gelmiştir sizede.
Evet ediyorKampanya devam ediyor mu hocam?
Ne güzel işte açın bakkalınızıDostum son 5Ayım getir abur cubur söylemek le geçti 45-50 telefonla 35-30 kampanyalar ile. Ufak çaplı Bakkal açacak kadar potansiyelim vardı bir ara.
ben artık yapamıyorum ya kampanya gelmiyor 120 tl ye 20tl indirim varda işe yaramaz :/Evet ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne güzel işte açın bakkalınızı![]()
Hocam şuan kampanya yok diyor ama anlayamadımBazen geliyor bazen gelmiyor yapıcak bir şey yok
hocam napıyosun elim ayağım titredi tarihi görene kadar. doritos 6 küsür lira yazınca şok geçirdimBilmiyorum kampanyalar kısmında olması lazım
kötünün iyisine kaldık. sağolasın yine de paylaşımın için.Konudaki son yerde güncelleme yaptım okuyun isterseniz hala uygun fiyata alınıyor![]()