🔥İndirim Getir'den Çok Ucuza Aburcubur Nasıl Alınır?

evet kampanya acayip iyi ben poşeti ağzına kadar doldurup 40 TL felan ödüyorum içecek felan fulleniyor yani
Ürünler normal markete göre bi tık pahalı oluyor ama yinede bir çok ürün alıp çok ucuz ödüyorsun

eywww
Screenshot_2.png

Arkadaşlar getir yemek DEĞİL. Normal getir kısmından, market alışverişi kısmından kullandığım bir kampanya ile bu ürünleri 11,91 TL'ye almış bulunmaktayım.

Alıntıyı görüntüle

Sürekli 35 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim, 40 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim gibi kampanyalar geliyor. Bende 40 TL üzeri alışverişe 30 TL indirimi kullanarak ucuza bu ürünleri aldım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Sadece abur cubur değil tüm market ürünleri için geçerli oluyor. Sizde uygulamaya girip kampanyalar kısmına bakın belki gelmiştir sizede.
sürekli gelmiyor maalesef belli bi miktar siparişi geçince 120/20 fln geliyo oda işe yaramaz :(

Arkadaşlar getir yemek DEĞİL. Normal getir kısmından, market alışverişi kısmından kullandığım bir kampanya ile bu ürünleri 11,91 TL'ye almış bulunmaktayım.

Alıntıyı görüntüle

Sürekli 35 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim, 40 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim gibi kampanyalar geliyor. Bende 40 TL üzeri alışverişe 30 TL indirimi kullanarak ucuza bu ürünleri aldım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Sadece abur cubur değil tüm market ürünleri için geçerli oluyor. Sizde uygulamaya girip kampanyalar kısmına bakın belki gelmiştir sizede.
Gözlerim yaşardı bu kadar ucuz bir şey görünce.

Helal olsun adamlara sürekli hem yemek kısmında hem de market kısmında sürekli indirim veriyorlar. Ne zaman bu programı kullansam mutlaka indirim olmuş oluyor hesabımda. Yemeksepeti gibi paragöz değiller onu anladım. Mesela yemeksepeti ve banabi de kesinlikle 1 lira indirimim yok. Ara sıra trendyol da veriyor indirim onu da kontrol etmek lazım.

Helal olsun adamlara sürekli hem yemek kısmında hem de market kısmında sürekli indirim veriyorlar. Ne zaman bu programı kullansam mutlaka indirim olmuş oluyor hesabımda. Yemeksepeti gibi paragöz değiller onu anladım. Mesela yemeksepeti ve banabi de kesinlikle 1 lira indirimim yok. Ara sıra trendyol da veriyor indirim onu da kontrol etmek lazım.
Evet güzel indirim yapıyorlar.

Gözlerim yaşardı bu kadar ucuz bir şey görünce.
😢

Rica ederim afiyet olsun

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bizim Oraya Gelmiyo Getir Ya Keşke Gelse.

İzmirin göbeğinde oturuyorum adamlar bulunduğunuz konuma hizmet vermiyoruz diyor...

Sanarsın beytüşşebap da oturuyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,945
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri