Neler Yeni

🔥İndirim Getir'den Çok Ucuza Aburcubur Nasıl Alınır?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
evet kampanya acayip iyi ben poşeti ağzına kadar doldurup 40 TL felan ödüyorum içecek felan fulleniyor yani
Ürünler normal markete göre bi tık pahalı oluyor ama yinede bir çok ürün alıp çok ucuz ödüyorsun

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
Deneyem bakem

rimpalace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
halil gökhan
eywww
Screenshot_2.png

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
Arkadaşlar getir yemek DEĞİL. Normal getir kısmından, market alışverişi kısmından kullandığım bir kampanya ile bu ürünleri 11,91 TL'ye almış bulunmaktayım.

Alıntıyı görüntüle

Sürekli 35 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim, 40 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim gibi kampanyalar geliyor. Bende 40 TL üzeri alışverişe 30 TL indirimi kullanarak ucuza bu ürünleri aldım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Sadece abur cubur değil tüm market ürünleri için geçerli oluyor. Sizde uygulamaya girip kampanyalar kısmına bakın belki gelmiştir sizede.
sürekli gelmiyor maalesef belli bi miktar siparişi geçince 120/20 fln geliyo oda işe yaramaz :(

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Arkadaşlar getir yemek DEĞİL. Normal getir kısmından, market alışverişi kısmından kullandığım bir kampanya ile bu ürünleri 11,91 TL'ye almış bulunmaktayım.

Alıntıyı görüntüle

Sürekli 35 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim, 40 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim gibi kampanyalar geliyor. Bende 40 TL üzeri alışverişe 30 TL indirimi kullanarak ucuza bu ürünleri aldım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Sadece abur cubur değil tüm market ürünleri için geçerli oluyor. Sizde uygulamaya girip kampanyalar kısmına bakın belki gelmiştir sizede.
Gözlerim yaşardı bu kadar ucuz bir şey görünce.

ByKayseriLi

80+ Bronze
Helal olsun adamlara sürekli hem yemek kısmında hem de market kısmında sürekli indirim veriyorlar. Ne zaman bu programı kullansam mutlaka indirim olmuş oluyor hesabımda. Yemeksepeti gibi paragöz değiller onu anladım. Mesela yemeksepeti ve banabi de kesinlikle 1 lira indirimim yok. Ara sıra trendyol da veriyor indirim onu da kontrol etmek lazım.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Helal olsun adamlara sürekli hem yemek kısmında hem de market kısmında sürekli indirim veriyorlar. Ne zaman bu programı kullansam mutlaka indirim olmuş oluyor hesabımda. Yemeksepeti gibi paragöz değiller onu anladım. Mesela yemeksepeti ve banabi de kesinlikle 1 lira indirimim yok. Ara sıra trendyol da veriyor indirim onu da kontrol etmek lazım.
Evet güzel indirim yapıyorlar.

Gözlerim yaşardı bu kadar ucuz bir şey görünce.
😢

Rica ederim afiyet olsun

"thorxium"

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bizim Oraya Gelmiyo Getir Ya Keşke Gelse.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

arisaka

80+ Bronze
İzmirin göbeğinde oturuyorum adamlar bulunduğunuz konuma hizmet vermiyoruz diyor...

Sanarsın beytüşşebap da oturuyoruz.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,826
Üyeler
161,506