ben eve getir den ev için gerekenleri falan aldım 800 tl bana verin dedim 1100 tl lik sepet yaptımgetirparayı getir dışında kullanmayı da bulun bea bir kulaklık yapıştıralım

ben eve getir den ev için gerekenleri falan aldım 800 tl bana verin dedim 1100 tl lik sepet yaptımgetirparayı getir dışında kullanmayı da bulun bea bir kulaklık yapıştıralım
Kart yeniledim düzeldi yaptım .2500 yaptım çektim . İkinci kez 2500 de yaptım onu çekemedim işlem kısıtı dedi sabaha açılırben 10 defa yükleme yaptım hiç hata almadım.
getirfinans kartın yurtiçi alışverişe kapalı olabilir mi?
Aileye bir kilo baklava ısmarlaİşlem tamam 1000 liği nerde yicez şimdi sadece getirde mi
Getir büyük yok bizim ilçede yaAileye bir kilo baklava ısmarla![]()
İşbirliği bitti çünkü n11 ile getirinn11'de ödeme ekranında neden göremiyorum getirfinans bakiye kullan diye arkadaşlar?
n11 ve getirfinans aynı numaraya kayıtlı bu arada.
Konu sahibine teşekkürler ayrıca.
Kesin bilgi mi? Konu sahibi kullanabilirsiniz demiş ama. Adamlar n11'e ortak oldu işbirliğimiydi oİşbirliği bitti çünkü n11 ile getirin
Tamamını almış da 2-3 ay önce tekrar satmışlar galiba hepsiniKesin bilgi mi? Konu sahibi kullanabilirsiniz demiş ama. Adamlar n11'e ortak oldu işbirliğimiydi o![]()
Konuyu okudum mecbur aç karnımızı doyuracağız o zamanTamamını almış da 2-3 ay önce tekrar satmışlar galiba hepsini![]()
hocam getirfinans nedir getir’e mi ait ve istanbul sanal kart a mı atıcaz parayı?Öncelikle eski, yeni herkes katılabilir. Üyeliğiniz önceden varsa da yapabilirsiniz.
İstanbulkart hesabınıza getirfinanstan 10kere 500tl yüklemeniz gerekiyor. Her yüklemede 7tl kesiyor yani bir yükleme için 507, totalde 5070tl yükleyeceksiniz. İster 5070tl nakit atıp 10kere üst üste yapın, ister 500tl yükleyip çekip tekrar yükleyerek 10kere yapın. İşlem sonunda 1000tl getirpara olarak geliyor, n11 ve getirde nakit para gibi kullanabiliyorsunuz. Para anında geliyor.