EmreUzn3
80+ Bronze
kim biliyor ne olcak şimdiDestege yazmistim zaten destek bilgi sahibi degil
kim biliyor ne olcak şimdiDestege yazmistim zaten destek bilgi sahibi degil
baska yer yok tatli alacambaşka yerden sipariş ver
Kampanya balon olmuş olacak. Saat 23:55'de aktif olur, 00:01'de son kullanım tarihi geçer diye düşünüyorum.kim biliyor ne olcak şimdi
o destek sistemini sonradan getirmişler otomatik robot gibiler zerre farklı bir şey yapamıyorsun dayatılan neyse o müşteri memnuniyeti sıfıra indirilmişDesteğe beni koysalar daha açıklayıcı konuşurum adamlar sarhoş gibi cevap veriyor. 1 yıldız puanladım.
ben sipariş verdim dolandırıldım mı yani baklavayı yiyorum geri mi veriymDesteğe sordum ve böyle bir indirim olmadığını söyledi, indirmin nereden gördüğümü sordu ve yanıltıcı haber deyip geçiştirdi.
Kampanya eklendi getir uygulamasında müşteri hizmeti ayakta uyuyorDesteğe sordum ve böyle bir indirim olmadığını söyledi, indirmin nereden gördüğümü sordu ve yanıltıcı haber deyip geçiştirdi.
Kus hocamben sipariş verdim dolandırıldım mı yani baklavayı yiyorum geri mi veriym
Ben yanlışlıkla OZLEDIK50 yazdım kampanya eklendi dedi ne o var ne 75 TL indirim minimum sipariş tutarı kaç aceba bende niye gözükmüyor bu gavurKampanya eklendi getir uygulamasında müşteri hizmeti ayakta uyuyor
Sanırım o da aktif olacak tabi kodlar çalışırsa çünkü müşteri hizmetleride bahsetti o koddan.Kus hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben yanlışlıkla OZLEDIK50 yazdım kampanya eklendi dedi ne o var ne 75 TL indirim minimum sipariş tutarı kaç aceba bende niye gözükmüyor bu gavur
Ben kullananlar nasıl kullandı onu anlamadım sadece tatlı kategorisinde mi geçerli aceba?Sanırım o da aktif olacak tabi kodlar çalışırsa çünkü müşteri hizmetleride bahsetti o koddan.
Sanmıyorum ama deneyeyim.Ben kullananlar nasıl kullandı onu anlamadım sadece tatlı kategorisinde mi geçerli aceba?