Neler Yeni

🔥İndirim LCW - PATRON ÇILDIRDI - 4 tişört 200 TL

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
LCW'den az önce sipariş verdim.
200 TL'ye 4 tişört aldım sanırım.

Aldığım indirimler:
-Genç kupon indirimi
-Masterpass kayıtlı banka veya ön ödemeli kart ödeme indirimi
-tosla 200 TL ve üzeri alışverişe 50 TL Tosback!

-LCW sitesine veya uygulamasına girin. Ana sayfada 18-24 yaş genç bannerını bulun ve tıklayın. Aşağı bir yerlerde başvur yazacak. Ona tıklayın. Sizi WhatsApp'a yönlendirecek. Botla birtakım mesajlaşma sonucu LCW genç hesabınız aktif olacak. Hemen akabinde size özel indirim kodu üretilecek ve WP'den gönderilecek. O kodla LCW markalı ürünlerde anında %30 indirim al.

-Ödeme esnasında banka veya ön ödemeli kart (ör: papara, nays, tosla) girin ve kartımın Masterpass altyapısında kaydedilmesini onaylıyorum kutucuğunu işaretleyin. Eğer genç indirimi uygulanmış sepet 300 TL ve üzerindeyse anında 125 TL indirim uygulanacak. (Sadece cuma günü geçerli)

-tosla ise 200 TL ve üzerine minimum 50 TL Tosback veriyor.

Bu şekilde üç kampanya kombolanıyor.
Bu şekilde ben 4 tişörtü 200 TL'ye almış oldum.
tosla kartımı kaybetmiştim ama hesap şifresini falan hatırlıyorum. Hesaptan kart bilgilerini bulabilir miyim ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

tosla kartımı kaybetmiştim ama hesap şifresini falan hatırlıyorum. Hesaptan kart bilgilerini bulabilir miyim ki?
tamamdır buldum son 4 hanesi 74'müş son fiyatı atıcam buraya :D

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Çağdaş Alkan
Adam burada konu açmış ki sizde faydalanın diye , yorumlara bakıyorum da harbi boş yapan çok, form da maalesef sizin gibi tipler çok gençler, yazmayayım diyorum ama tutamıyorum kendimi, burası insanlara fayda olsun diye var , iyiliğin bile dalga geçildiği yer olmuş. Bir de böyle farklı yorum yapıp milleti güldürmeye çalışan 15-18 yaş arası gençler dolmuş. Şimdi siz rahat durmaz buna da bir şey dersiniz , emeğe saygıyı azıcık öğrenin insanları yaptığı iyilikten dolayı bozmayın.

Jâckêrs

80+ Bronze
Arkadaşlar adam o kadar paylaşmış, üşenmemiş yazmış. Evet baya telaşeli bir iş orası doğru.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,103
İsim
Abdullah Aydoğdu
Adam burada konu açmış ki sizde faydalanın diye , yorumlara bakıyorum da harbi boş yapan çok, form da maalesef sizin gibi tipler çok gençler, yazmayayım diyorum ama tutamıyorum kendimi, burası insanlara fayda olsun diye var , iyiliğin bile dalga geçildiği yer olmuş. Bir de böyle farklı yorum yapıp milleti güldürmeye çalışan 15-18 yaş arası gençler dolmuş. Şimdi siz rahat durmaz buna da bir şey dersiniz , emeğe saygıyı azıcık öğrenin insanları yaptığı iyilikten dolayı bozmayın.
Kimse kimseye laf atmadı. Siz ve konu sahibi dışında.

En İyi Cevap
1
Güzel kampanya, teşekkürler hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
Burdaki zekiler madem bu kadar zengindi niye açtılar konuyu da baktılar? Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,103
İsim
Abdullah Aydoğdu
Burdaki zekiler madem bu kadar zengindi niye açtılar konuyu da baktılar? Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Siz neyi kafasını yaşıyonuz? Almak zorunda mıyız birader? Yazı yazmak yasak mı bu forumda? Niye paylaştın mı dedik? Laf mı ettik? Sanki kendi ürününğ pazarlıyormuşsun da ekmeğine karışıyormuşuz gibi niye triplere giriyonuz siz?

A_TURAN_A

80+ Bronze
haklı bir yorum , bir konu açılınca gerçekten konuyla alakasız çok boş yapılıyor .

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar adam o kadar paylaşmış, üşenmemiş yazmış. Evet baya telaşeli bir iş orası doğru.
Neresi baya telaşeli?
Tek yaptığın WP üzerinden tek seferlik genç üyeliğe başvurmak.
Zaten gerisi aynı. Banka kartı numaralarını girmeden alışveriş yapıyorsanız bilemem, var mı öyle bir yol?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu
Neresi baya telaşeli?
Tek yaptığın WP üzerinden tek seferlik genç üyeliğe başvurmak.
Zaten gerisi aynı. Banka kartı numaralarını girmeden alışveriş yapıyorsanız bilemem, var mı öyle bir yol?
hocam onlara bakmayın belki 2 tişört alacak paraya 4 tane alabilme fırsatı varken üşendikleri için yapmıyorlar bn kullanmadım çünkü tosla kullanmıyorum şuan lık ta ihtiyacım yok ama olsa asla durmazdım

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
3 tişört 206 TL oldu 91 TL tosla cashback ile 115 TL ye denk geldi. Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okuma o zaman kardeşim. Az önce 115 TL ye 3 tişört aldım. Zor gelirse okumaz geçersin.
fikrimi belirttim kudurma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,689
Üyeler
160,873
Son üye
Euroolmus40lira
Top Bottom