❌İndirim Bitti! Getiryemek Öncü Döner 2 adet tavuk döner 100TL

Reaksiyon skoru
51
1000032560.webp

Bizdeki kepenkleri indirmiş ama kontrol edin siz.

Hayatımda bir kez öncü dönerden sipariş verdim full patatesle doldurulmuş dürümleri yedikten sonra yemin ettim bir daha sipariş vermemek için, hatta o kadar zoruna gitti ki gidip şikayet var a bile yazdım öyle bir aldatılmış hissettim.

Hayatımda bir kez öncü dönerden sipariş verdim full patatesle doldurulmuş dürümleri yedikten sonra yemin ettim bir daha sipariş vermemek için, hatta o kadar zoruna gitti ki gidip şikayet var a bile yazdım öyle bir aldatılmış hissettim.
sana yine iyi gelmiş bana kıkırdak deri gelmişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizim burda varda alt limit 200₺ :D.
Fiyat oto 200₺ oluyor.
Bi avantajı yok.
yanına 100tllik ürün daha ekle yine 200 oluyor

Bu yorumu gördüm söyleyesim gelmedi

Malum,sinek avlamaya başlayınca patates dürüm fiyatlarını indirmişler ama yinede alınmaz.

Aga öncü gerçekten kalitesiz , onun yerine sr dönerden yiyin bildiğim kadarıyla benzer bir kampanya var onda da. 2 tanesi 190 civarına geliyordu.

Geri