Neler Yeni

Getmobil'den S23 Ultra alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail Çobanoğlu
Bütçe
40000
Easycep'e göre daha uygun bulduğum Getmobil güvenilir mi?
S23 Ultra'nın sıfırları 48-49K'lardan başlıyor ama burada 39K'ya satılıyor, kozmetik durumu mükemmel ve 6 aya kadar vade farksız taksit var. Yenilenmiş cihaz deneyimi olan varsa bir sorun olur mu, güvenilir mi bilmek isterim.

zyraxone

80+
Genelde yan sanayiparçalar oluyor. Easycpe getmpbil bu tür cihazları alıp değiştiriyorlar bir kaç parçayı ve ucuza satıyorlar. Zaten ucuz olma sebebine bu

sirefeee

80+
Easycep'e göre daha uygun bulduğum Getmobil güvenilir mi?
S23 Ultra'nın sıfırları 48-49K'lardan başlıyor ama burada 39K'ya satılıyor, kozmetik durumu mükemmel ve 6 aya kadar vade farksız taksit var. Yenilenmiş cihaz deneyimi olan varsa bir sorun olur mu, güvenilir mi bilmek isterim.
Yenilenmiş alınmaz diye bir sürü entry okumuştum hocam arkadaşında belirttiği gibi yan sanayi takıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail Çobanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde yan sanayiparçalar oluyor. Easycpe getmpbil bu tür cihazları alıp değiştiriyorlar bir kaç parçayı ve ucuza satıyorlar. Zaten ucuz olma sebebine bu
Yenilenmiş alınmaz diye bir sürü entry okumuştum hocam arkadaşında belirttiği gibi yan sanayi takıyorlar
Sanırım biraz da şans işi, memnunum sorun çıkarmadı diyenler de var aslında.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
C.S.
Bizim ofisten bir tanıdık kızına aldı, sorun yaşamadı. Ben de babama se 2020 alacağım 6k civarına. Satıcısı getmobil olursa daha iyi olur diyorlar. Bir de a kalite ile b kalite arasında fark yokmuş. O yüzden b alın geçin diyen de var. Tanıdığım b aldı, nokta çizik yok cihazda

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail Çobanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim ofisten bir tanıdık kızına aldı, sorun yaşamadı. Ben de babama se 2020 alacağım 6k civarına. Satıcısı getmobil olursa daha iyi olur diyorlar. Bir de a kalite ile b kalite arasında fark yokmuş. O yüzden b alın geçin diyen de var. Tanıdığım b aldı, nokta çizik yok cihazda
Satıcısı Getmobil derken, baktığımda sitelerinde başka bayiliklerde satılıyor.
Kalitede de mükemmel çok iyi vs. var.
resim_2025-01-17_202857749.png

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ali taha
neden get mobileden alıyorsun?

Son düzenleme:

BLueSouL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ogün
Trendyol ve hepsiburada daha önce iphone aldık bi problem yaşamadık1 yılı geçti hatta garantileride bitti hala kullanıyoruz arkadaşlarımda aynı şekilde iphone sa yansanayi parça sıkıntı oluyor onun için kullanakcaklarını pek sanmıyorum ama android de nasıl bilmiyorum çok kaliteli yani A kalite denilen parça kullanılırsa belki anlaşılmaz ama onun dışında sıradan bir ekran takıldığını varsayalım herkes anlar dokunma tepkimesinden ama alınabilir tabi peşin fiyatına taksit fırsatı güzel

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sezer TAŞBAŞI
yenilenmiş kötüleyen arkadaşlarım; belki o kadar birikmişi yoktur ya da gömmek istemiyodur. yenilenmiş telefonlara vade farksız 6 farkı kabul edersen de 12 aya kadar taksit yapıldığı için insanlar tercih ediyor. biliyoruz sıfırla aynı olamayacağını ya da süper kalite parçalar kullanılmayacağını. ben de 2-3 yıl önce xs max aldım hala sorunsuz kullanıyorum. paran hazırsa önerim kullanıcıdan kontrol ederek alman. yoksa değerlendirebilirsin. iade hakkın da var diye biliyorum. iyice araştır değişen parça önemli ve yan sanayi ise iade edersin. kardeşime 11 aldım kasa ezikti sadece satsam aldığımdan üste satabilirdim. şans

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail Çobanoğlu
yenilenmiş kötüleyen arkadaşlarım; belki o kadar birikmişi yoktur ya da gömmek istemiyodur. yenilenmiş telefonlara vade farksız 6 farkı kabul edersen de 12 aya kadar taksit yapıldığı için insanlar tercih ediyor. biliyoruz sıfırla aynı olamayacağını ya da süper kalite parçalar kullanılmayacağını. ben de 2-3 yıl önce xs max aldım hala sorunsuz kullanıyorum. paran hazırsa önerim kullanıcıdan kontrol ederek alman. yoksa değerlendirebilirsin. iade hakkın da var diye biliyorum. iyice araştır değişen parça önemli ve yan sanayi ise iade edersin. kardeşime 11 aldım kasa ezikti sadece satsam aldığımdan üste satabilirdim. şans
Teşekkürler cevap için. Fatura oluyor mu peki

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Furkan Görür
26-27K YA ALIP 2-3K YA SV KAYIT YAPARAK ÖMÜR BOYU KAYITLI KULLANABİLRİSİN.

Top Bottom