Merhaba, GGPrem adlı siteden Minecraft Altın Premium adlı ürünü aldım. Ürün 2 hafta içinde elimden gitti destek talebi açtım 4 gündür bakılmıyor. Gittim Discord hesabı açtım beni hep bugün bakacağız, yarın bakacağız, şu anda sıra ile bakıyoruz. gibi ifadeler ile geçiştirdiler. Anıl Delikaya isimli bir yetkili full aktif olmasına rağmen hiçbir şekilde bakmıyor Discord'a. Moderatörlerde az önce belirtiğim ifadeler ile bizi geçiştiriyor adam yerine koymuyor. Siz siz olun bu tarz sitelerden hesap almayın. Hem sizle ilgilenmiyorlar hemde hesabların ömrü max 1 ay oluyor. Gidin para biriktirin Minecraft.net'den alın ben bir hata yaptım siz yapmayın. Fotoğraflarıda aşağıda verdim. Çeşitli forumlardada bu firmayı eleştirdim siz de görürseniz önermeyin.
Ek olarakta Cuma gününe kadar beni oyaladılar şimdide mesai saatlerimiz hafta içi diye Pazartesi'ne attılar. Hay Allah'ım ya.
Ek olarakta Cuma gününe kadar beni oyaladılar şimdide mesai saatlerimiz hafta içi diye Pazartesi'ne attılar. Hay Allah'ım ya.