Neler Yeni

Yardım Ghosting Sorunu var.

Fenicery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
fenicery

Ekler

• ....jpeg
    ....jpeg
    190.4 KB · Hit: 395
  • ..jpeg
    ..jpeg
    184.4 KB · Hit: 333
Son düzenleme:

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar öncelikle merhaba, 3 Gün önce 165 hz bir monitör aldım.(Link Aşağıda)Monitörde ghosting var fakat aklıma takılan sorun bu kadar ghosting fazla mı , normal mi ,az mı? Sizde iade gerekir mi ?
Cevaplarsanız sevinirim. (ELMB Özelliği açık.)

Fotoğraflar yanıltıcı olabilir oyun oynarken hissediyor musun veya film izlerken google da dolanırken

Fenicery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
fenicery
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun oynarken hissediyorum.Ama dikkat ettiğim zaman.Valorant oynuyorum genellikle.Siyah renkli haritalar geldiği zaman belli oluyor.

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Faruk Baltacı
Fazla değil. Bu fiyat bandında alacağın çoğu monitörde bu olay maalesef var. Monitör VA panel zaten ghosting Allah'ın emri. ELMB kapatmanı ve TraceFree yi 100 e çekmeni tavsiye ederim ghsotingi en aza indirmek için. TraceFree en iyisi 60 diyorlar ancak bu monitörde 100 daha iyi bir seçenek. Kendinde deneyip görebilirsin.

ulan o testi şimdi senden görünce yapıyım dedim fazla bakınca içim bulandı başım döndü :D

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Faruk Baltacı
Arkadaşı da dikkate almanı önermiyorum. Troll bir kişi kendisi. Aynı monitörü ben kullanıyorum ve emin ol zaman geçtikçe farkına bile varmıyorsun. TN panel kullanmadıkça bu fiyata ghosting yapmayan 165 veya 144Hz bulamazsın zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Fenicery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
fenicery
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya aslında biraz araştırdım.Alırken yorumlarına baktım işte bu va panellerde ghosting genel bir sorunmuş.İnternette daha kötülerini gördüm baya ayna gibi duruyordu.

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Faruk Baltacı
hocam panel hatalı üretim belliki
Panelin hatalı olmasıyla alakası yok dostum. VA Curved panellerde sıklıkla görülen bir sorun bu. Bunu iade edip AOC alsa yine aynı noktaya ulaşacak kendisi. Tabii ki kendi kararı ancak ben tasvip etmiyorum.

Panelin hatalı olmasıyla alakası yok dostum. VA Curved panellerde sıklıkla görülen bir sorun bu. Bunu iade edip AOC alsa yine aynı noktaya ulaşacak kendisi. Tabii ki kendi kararı ancak ben tasvip etmiyorum.
kanka normal değil bi zaman sonra göz sağlığın kötü etkilenir

Fenicery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
fenicery
Bende aynı şekilde katılıyorum.Bu kadar ghostingin normal olduğunu düşünüyorum.Zaten hani oyun oynarken olsun.Film izlerken olsun pek gözüme takılmıyor.Birde iade işlemi ile pek de uğraşmak istemiyorum.

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Faruk Baltacı
kanka normal değil bi zaman sonra göz sağlığın kötü etkilenir
Kankacım arkadaşın bütçesini 1700tl varsayarsan bu bütçeyle alabileceği bütün monitörlerde aynı sorun var diyorum, sen göz sağlığı diyorsun. Ghostingden gözün rahatsız oluyorsa acilen pc yle etkileşimini kesmelisin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende aynı şekilde katılıyorum.Bu kadar ghostingin normal olduğunu düşünüyorum.Zaten hani oyun oynarken olsun.Film izlerken olsun pek gözüme takılmıyor.Birde iade işlemi ile pek de uğraşmak istemiyorum.
Bence içini ferah tutmalısın. İnternetten ghostingi en aza indirmek için gerekli ayarları arayabilirsin, yada test esnasında kendin deneyerek görebilirsin. İstersen bende yazabilirim kendi ayarlarımı. Aynı monitörü kullanmaktayım.

Top Bottom