Neler Yeni

Yardım Ghosting var mı ? İade için son gün , yardımcı olur musunuz ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.Amazondan Asus tuf gaming VG27AQ3A 2K 180hz monitör aldım.
Pc'yi her açtığımda display/hdmi sinyal yok diyor bekletiyor , 40 saniye sonra açılıyor.
İlk kullandığımda ise DP kablosunda temazsızlık vardı , yeni kablo aldım şu an temazsızlık yok fakat yine de bu sorunu yaşıyorum.
Ayrıca monitör gözlerimi yoruyor.Hangi ayarları yapmalıyım ? Flash'tan güncelleniyormuş sanırım , nasıl yapacağım ?
Monitörü nasıl güncelleyebilirim ? Bugün iade hakkımın son günü , iade edersem amazonun sattığı başka uygun monitör yok. Sizce ne yapmalıyım :(
Amazon'un satıcısı olduğu başka monitör önerir misiniz ? 7800'e almıştım asus monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alabileceğim tek monitör bu fakat 274 model değil , g272. Sizce ne yapmalıyım ?

Ekler

• monitör 1.jpg
    monitör 1.jpg
    40.9 KB · Hit: 107
  • monitör 3.jpg
    monitör 3.jpg
    42.5 KB · Hit: 87
  • monitör 5.jpg
    monitör 5.jpg
    41.1 KB · Hit: 79
  • monitör 6.jpg
    monitör 6.jpg
    46.7 KB · Hit: 83
  • monitör 7.jpg
    monitör 7.jpg
    51.1 KB · Hit: 84
  • monitör 8.jpg
    monitör 8.jpg
    42.5 KB · Hit: 95
  • monitör2.jpg
    monitör2.jpg
    112.7 KB · Hit: 93
  • monitör.jpg
    monitör.jpg
    195.4 KB · Hit: 108

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
hocam sen iade et yeni monitöre bakarsın durumuna göre
İade talebi oluşturdum , gün belirleyecekmişim 1 hafta içerisinde ve o gün alacaklarmış.
Bugün monitör sipariş edeceğim , yardımcı olur musunuz ?
Ekran kartım değişim yapıldı ama yine coil whine var. '' STANDART DÜZEYMİŞ... ''
7700xt ekran kartı için 1080p monitör alırsam akıcı olması konusunda sorun olur mu ?
ya da coil whine azalır mı ?

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Kadir Efe Ulusoy
İade talebi oluşturdum , gün belirleyecekmişim 1 hafta içerisinde ve o gün alacaklarmış.
Ekran kartım değişim yapıldı ama yine coil whine var. '' STANDART DÜZEYMİŞ... ''
7700xt ekran kartı için 1080p monitör alırsam akıcı olması konusunda sorun olur mu ?
hocam sen o kartla afmf2 ile 4k düşük ayarlarda bile oyun oynarsın ama 2k-1080p arası seçmen lazım sen hangisini tercih edersin

1080p

https://www.gaming.gen.tr/urun/5095...id-ips-beyaz-pivot-gaming-monitor/?ref=akakce 1080p

arkadaşta var ben aldırdım https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.31.4

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Ali
Kardeş bilgisayardan nasıl hiç anlamaz bi insan aklım hayalim almıyor. Sat konsol falan al oyun oynamak istiyorsan hiç bulaşma bence.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Konunun bütün yorumlarını okumadım, direk iade et beklemenin luzümü yok. MSI G272QPF E2 modelini de gönül rahatlığı ile alabilirsin.

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Ali
Konunun bütün yorumlarını okumadım, direk iade et beklemenin luzümü yok. MSI G272QPF E2 modelini de gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Zaten aynısını herkes söyledi yok arkadaş anlamıyor çok garip. Sorun olmaz iade et diyoruz monitör oneriyoruz bu seferde alakasız şekilde rx 7700 1080p açar mı yok monitör bağlasam coil whind düşer mi alakasız şeyler soruyor hep.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Zaten aynısını herkes söyledi yok arkadaş anlamıyor çok garip. Sorun olmaz iade et diyoruz monitör oneriyoruz bu seferde alakasız şekilde rx 7700 1080p açar mı yok monitör bağlasam coil whind düşer mi alakasız şeyler soruyor hep.
🙂. Jiyu, 1080p'de açar senin sistemin. Coil whine'a ise çözüm malesef yok. Seni tanıyorum forum da biraz titiz bi insansın farkındayım ama takıntı yapmalık bir durum söz konusu değil, insanları sinirlendirmeye de gerek yok. Yapacağın çok basit, monitör arızalı gelmiş ve iade ediceksin. Ayrıca, tekrar söyleyeyim 272QPF E2 modelini de gönül rahatlığı üle alabilirsin Amazon'dan.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
Amazon'un kendisi sattığı için benim de gönlümden geçenlerden birisi bu monitör.
Asus monitörü alırken de G274 olan modeli çok öneriliyordu. Zaten ikisi arasında kalıp asus almıştım.
Diğerlerinden eksileri ve artıları nedir acaba g272'nin ?
Fiyatları aynı fakat satıcısı dey elektronik. Güvenilir midir ? Sizce alınır mı ?

🙂. Jiyu, 1080p'de açar senin sistemin. Coil whine'a ise çözüm malesef yok. Seni tanıyorum forum da biraz titiz bi insansın farkındayım ama takıntı yapmalık bir durum söz konusu değil, insanları sinirlendirmeye de gerek yok. Yapacağın çok basit, monitör arızalı gelmiş ve iade ediceksin. Ayrıca, tekrar söyleyeyim 272QPF E2 modelini de gönül rahatlığı üle alabilirsin Amazon'dan.
Teşekkürler , 2k'da açar demişlerdi 7700xt için ve RDR2 satın aldım. Battlefiled da alacağım.
Sizce 2k 7700xt'i fazla mı zorlar ? ekran kartı zorlandığı için mi acaba coil whine oluyor ?
1080p alacaksam da 240hz'den aşağı almam. Ne öneriyorsunuz ?
Daha geleceğe yönelik olur ve RDR2 gibi hikayeli oyunlarda oynarım diye 2k tercih etmiştim.
asus monitör %130 srgb , 1ms gtg vb. özellikleri yüzünden almıştım.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
Arkadaşlar asus monitör için iade talebi oluşturdum.
Amazon'dan monitör önerir misiniz ? Satıcının ya da en azından göndericinin amazon olması şart.
7700 ekran kartı ve pc hocası gg-13 için monitör arıyorum.
Asus monitör ile ilk defa monitör kullandım ve 2k idi. 1080p ve 2k farkı çok mudur ?
Aradığım özellikler:

• Valorant, CS2, PUBG ve Rainbow Six: Siege vb. FPS oyunlarını en akıcı ve en az gecikme ile oynamak.
  • RDR2 vb. oyunlar satın aldım. Akıcı ve güzel şekilde oynamak.
  • Dizi, film vb. izlerken ve bir şeyler okurken en kaliteli ve sağlıklı şekilde okumak için ekranın güzel olmasını istiyorum.
  • Gözü en az yoran ve radyasyonu en az olan monitörü istiyorum
  • İade ettiğim monitöri 7800'e aldım max 1k fazla verebilirim.

Dexes

80+ Bronze
Arkadaşlar asus monitör için iade talebi oluşturdum.
Amazon'dan monitör önerir misiniz ? Satıcının ya da en azından göndericinin amazon olması şart.
7700 ekran kartı ve pc hocası gg-13 için monitör arıyorum.
Asus monitör ile ilk defa monitör kullandım ve 2k idi. 1080p ve 2k farkı çok mudur ?
Aradığım özellikler:

• Valorant, CS2, PUBG ve Rainbow Six: Siege vb. FPS oyunlarını en akıcı ve en az gecikme ile oynamak.
  • RDR2 vb. oyunlar satın aldım. Akıcı ve güzel şekilde oynamak.
  • Dizi, film vb. izlerken ve bir şeyler okurken en kaliteli ve sağlıklı şekilde okumak için ekranın güzel olmasını istiyorum.
  • Gözü en az yoran ve radyasyonu en az olan monitörü istiyorum
  • İade ettiğim monitöri 7800'e aldım max 1k fazla verebilirim.

https://l24.im/zYpJ
https://l24.im/YyTpl
https://l24.im/GLEJq

Hocam linkleri çok uzun olduğu için kısalttım, isterseniz düzenleyip normal şekilde de atabilirim. Satıcı kim bilmiyorum ama gönderici amazon, üç monitör arasında en çok tavsiye edilen Dell modeli ancak konuda ki bilirkişilerden de yardım almanızı öneriyorum. olurda güvenmezseniz monitörün modelleri:

GIGABYTE 27" GS27QC​

AOC CQ27G2SE​

Dell G2724D​

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Amazon'un kendisi sattığı için benim de gönlümden geçenlerden birisi bu monitör.
Asus monitörü alırken de G274 olan modeli çok öneriliyordu. Zaten ikisi arasında kalıp asus almıştım.
Diğerlerinden eksileri ve artıları nedir acaba g272'nin ?
Fiyatları aynı fakat satıcısı dey elektronik. Güvenilir midir ? Sizce alınır mı ?

Teşekkürler , 2k'da açar demişlerdi 7700xt için ve RDR2 satın aldım. Battlefiled da alacağım.
Sizce 2k 7700xt'i fazla mı zorlar ? ekran kartı zorlandığı için mi acaba coil whine oluyor ?
1080p alacaksam da 240hz'den aşağı almam. Ne öneriyorsunuz ?
Daha geleceğe yönelik olur ve RDR2 gibi hikayeli oyunlarda oynarım diye 2k tercih etmiştim.
asus monitör %130 srgb , 1ms gtg vb. özellikleri yüzünden almıştım.
2k monitörü deneyimlediğin için 1080p alma artık. 272qpf modeli 300, 274qpf 400 parlaklık değerine sahip. Bir de Tybe C girişi yok 272 de. Tekrar hatırlatıyım, gönül rahatlığı ile alabilirsin 272QPF modelini.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
https://l24.im/zYpJ
https://l24.im/YyTpl
https://l24.im/GLEJq

Hocam linkleri çok uzun olduğu için kısalttım, isterseniz düzenleyip normal şekilde de atabilirim. Satıcı kim bilmiyorum ama gönderici amazon, üç monitör arasında en çok tavsiye edilen Dell modeli ancak konuda ki bilirkişilerden de yardım almanızı öneriyorum. olurda güvenmezseniz monitörün modelleri:

GIGABYTE 27" GS27QC​

AOC CQ27G2SE​

Dell G2724D​

Teşekkürler. Daha önce monitör kullanmadım. Kullandığım ilk monitör şu an iade ettiğim 2k asus monitör.
27 inç çok büyük , curved ekrana alışabileceğimi de sanmıyorum.
Acaba 1080p 240-280 hz montiör mü alsam diye düşünüyorum fakat 7700xt ekran kartım var ve RDR2 satın aldım.
Aoc ve gigabyte gibi markalar ne kadar iyidir ? Msı ya da dell modellerinden iyi midir ?
Msı düşünüyorum ama nedense puanları çok düşük :( halbuki bu modeller çok öneriliyordu forumlarda.
Amazon'da neden düşük :(

2k monitörü deneyimlediğin için 1080p alma artık. 272qpf modeli 300, 274qpf 400 parlaklık değerine sahip. Bir de Tybe C girişi yok 272 de. Tekrar hatırlatıyım, gönül rahatlığı ile alabilirsin 272QPF modelini.
İlk deneyimlediğim monitör 2k oldu , daha önce laptop kullanıyordum 16 inç.
27 inç bildiğin minik bir televziyon , devasa bir boyut. Fps oynarken zorlanıyorum.
Bu arada benim asus monitör 250 nit parlaklığa sahip olmasına rağmen parlaklığı %20-30 arasında kullanıyorum.
272QPF modelinin satıcısı amazon olduğu için mi 274QPF'ye göre öneriyorsunuz acaba ?
Fiyatları aynı çünkü ? 2 satıcı da amazon olsa yine de 272 mi önerirsiniz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,068
Üyeler
166,687
Son üye
Xryna
Top Bottom