Ölü pikselli ve Ghosting li monitör çok var piyasada kanka o yüzden tedirginim azAynı ekran kartı, aynı işlemcide AOC 24G2SPU kullanıyorum memnunum şimdilik. -3 gündür kullanıyorum gerek oyun gerek web sorun yaratmadı, keza testleri de başarı ile geçti.-
Ölü piksel şans işi, ghosting şans değil de ürün ile alakalı. Bence önerdiğim modelde ghosting yok. Var sanıp konu açtım ama ehil insanlar tarafından ghosting olmadığı söylendi. CS'de valorantta da bir olumsuzluğa denk gelmedim.Ölü pikselli ve Ghosting li monitör çok var piyasada kanka o yüzden tedirginim az
samsung odyseys g3 kullanıyom cs oyuncusuyum çok sağlam mönitör ghostingde yok denecek kadar az 3300 tl civarı rahatlıkla önerebilirimGhosting yapmayan 24 inç monitör önerisi verebilir misiniz 144/165Hz 1080P IPS ve 1MS olmasını tercih ediyorum RTX 3060 12GB ve İ5 12400F ile kullanacağım.
Kral odyseys lerde ghosting sorunu var dediler bana emin misinsamsung odyseys g3 kullanıyom cs oyuncusuyum çok sağlam mönitör ghostingde yok denecek kadar az 3300 TL civarı rahatlıkla önerebilirim