Ghosting yaşıyorum. Aoc c27g2ze

Bu sorun sizdede mi var hocam ? Aynen moralim 0.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitördeki pixellerin renk değiştirme hızı yenileme hızına yetişememesi durumunda meydana geliyor.
ben daha önce bunu yaşadığım için ve birde birkaç ölü piksel çıktı iade ettim şimdi LG 27GL650FB kullanıyorum fazlasıyla memnunum

VA panel klasiği bu Ghosting. Asla tercih etmeme sebebim. ASUS TUF VG24VQ'DA yaşamıştım aynı sorunları.

Bende Aoc C27G2U/Bk var googlede aynı şekil yazılarda ghosting oluyor. Parlaklığı arttırıyorum biraz. Çözümü yok şuan alalı 6 ay falan oldu. Çözüm bulursanız haber eder misiniz?

Bende Aoc C27G2U/Bk var googlede aynı şekil yazılarda ghosting oluyor. Parlaklığı arttırıyorum biraz. Çözümü yok şuan alalı 6 ay falan oldu. Çözüm bulursanız haber eder misiniz?
Garanti iade filan aldı mı hiç denediniz mi ?

Garanti iade filan aldı mı hiç denediniz mi ?
Monitörü iki kere değiştirdim. Ghosting harici başka sorunu yoktu. Ama ileride servise gönderebilirim ghosting için. Bir de öyle denerim şansımı.

Monitörü iki kere değiştirdim. Ghosting harici başka sorunu yoktu. Ama ileride servise gönderebilirim ghosting için. Bir de öyle denerim şansımı.
Hocam ben zamanında 2600tl ye aldım bu monitörü fakat ben bu sorundan dolayı iade etsem geri 2600tl ye adam akıllı bir şey alamayacağım. Günümüzde ki kur üzerinden baz almazlar değil mi ? Fatura da ne yazıyorsa o galiba :(

Hocam ben zamanında 2600tl ye aldım bu monitörü fakat ben bu sorundan dolayı iade etsem geri 2600tl ye adam akıllı bir şey alamayacağım. Günümüzde ki kur üzerinden baz almazlar değil mi ? Fatura da ne yazıyorsa o galiba :(
Hangi siteden aldığın önemli. Ben amazon üzerinden 2000 TL ye almıştım. Eğer 1 ay geçmediyse iade edersin diye düşünüyorum. Amazonun bir de şöyle özelliği var hangi fiyattan aldıysan tekrar alımda o fiyattan veriyor. Tabi tekrar alımda geçerli olması için iade şart.

Salla gitsin. Sende düşük gecikme modunda kullanma o zaman. Bak nasıl düzeliyor görüntü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,383
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri