Chan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Giannis takımdan ayrılıp gsw veya torontoya gitmek istiyormuş arkadaslar ne düşünüyorsunuz ?
torontoya gitmesi ile anthony davisin clippersa gitme ihtimali eşitGiannis takımdan ayrılıp gsw veya torontoya gitmek istiyormuş arkadaslar ne düşünüyorsunuz ?
Hayırlısı olsun. MVP!Giannis takımdan ayrılıp gsw veya torontoya gitmek istiyormuş arkadaslar ne düşünüyorsunuz ?
takasa ne gerek var bu sene ztn şampiyonuz paralar akıyo salary cap imiz baya yükselecek serbest oyuncu piyasasını sallandıracaz inşallahLakersin güzel bir takas yapması gerekiyor yoksa ligde cekisme biter direk verilir kupa
yalnız bi açıklaması var yaBenim tahminimce gsw'ye gider ve kd gibi degil her sene şampiyon olurlar gsw sansi daha yüksek curry gibi abi var giannis sever kendisini
Clippers güçlü rakip knk ama denver gibi takımda yenilmezler asla gercek oyunu ortaya koymuyor kawhi pg desen formuna döndü lakers tutuyorum playoff'ta ama clippers yenebilirKobe görecek hanedanımızı
izleyecek
şimdi boston final yapar diyenlerClippers güçlü rakip knk ama denver gibi takımda yenilmezler asla gercek oyunu ortaya koymuyor kawhi pg desen formuna döndü lakers tutuyorum playoff'ta ama clippers yenebilir
denver 3-1 den çevirirse ki ben öyle bi ihtimal var diyorumClippers güçlü rakip knk ama denver gibi takımda yenilmezler asla gercek oyunu ortaya koymuyor kawhi pg desen formuna döndü lakers tutuyorum playoff'ta ama clippers yenebilir