Neler Yeni

Dedemin Cenazesine Gitmek İstemiyorum

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
okr

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,028
İsim
göksel yurtcan
98 doğumluyum. 2005 ten sonraki z kuşağı harbi çöp. Dine milli duygulara yada birine küfür etmeyi havalı sanıyorlar. Yada sigara veya alkol içmeyi.
ağzını öperim hocam dediğiniz yaşın altında tanıdığım bir kaç istisna var fakat geneli puf için sigarayla illegal olup havalı drillciler yada saçma sapan şeylerle uğrasan bilgisayar başından kalkmayan obezler bundan dolayı genelde yaşıtlarımla anlaşamıyorum birşeyden şikayet ediyorlar çözüm sunuyorsun ve asla o çözümü uygulayıp sorunu ortadan kaldırmıyor herşeyi başkalarından bekliyorlar çok üzücü

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Sorun sende deden kaç kere definediliyor olum

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Bir derdin filan vardır diye düşündüm ama annemin babamın kine de gitmem dediğini yazdığını görünce içimden bir saymadım değil klâsik ergen çocuk diyip geçiyim

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
sabri reis
Dedenle aran kötümüydü? sana kötü şeylermi yaşattı? eğer yaşatmadıysa git bence en kötü onu mezara gömerken yallnız bırakmamaış olursun

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Aga sevmiyorum annemi babamı. Benden bunu mu bekliyorsun. Sevmiyoooom. Sadece beni kısıtlayan insanlar. İnandıkları bişey var beni besliyorlar. Babam bana her bişey aldığında sen büyü adam ol bize bak diyor o da kendini düşünüyor. Her gün 10 vakit namaz kılmak için yaşıyorum. Bana günah günah dediklerini kendileri yapıyorlar gözümün önünde. Ama sonuç olarak bana kızmazlar ve dövmezler. İllaki böyle haz etmediğimi söylicem. İstediğin tanrının üzerine diyim sevmiyom.
Tabi öyle diyecek olm kafan mı güzel o adam büyüdüğünde yaşlandığında nerden bulacak parayı tabi sen bakacaksın bakmam diyorsan onlar sana niye baksın sende çıkarların için yanlarında kalıyorsun o zaman

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Dedem dün öldü. Bizim tüm aile komple sabah gitti. Yarın defin edilicekmiş. Bense gitmek istemiyorum. Annem babama söylersem kesinlikle hayırsız pc bağımlısı asosyal gibi damgalar yiyeceğim. Gitmek istememin bir sebebi yok. Sadece rahatımı bozmak istemiyorum. Annem babam ölse onlarınkine de gitmem elimde olsa. Alıştım birilerinin ölmesine. Gelde anlat bunu ailene. Sorun bende mi? Yada klasik islamik türk ailesinde olduğumdan mı böyle şeyler yaşıyorum.

Sanırım arkadaşlarımla konuşsam daha mantıklı olurdu. Ne demek istediğimi tam anlatamıyorum, baya olumsuz karşılandım. Onlarla konuşmaya da utanıyorum.

Dedeme, kimseye düşman değilim. Belki küçükken üzülebilirdim ama artık alıştım. Hep bir yerden ölüm haberleri şu yakının şu önemli insanın ölmesi artık beni alıştırdı (tabirle ruhsuzlaştırdı). Artık birinin ölmesi klasik bir hal aldı ki zaten bu doğanın kanunu. Bizim şu an ki insan anlayışımızda sorumlu kişi bir akrabası veya yakın ilişkide olduğu biri ölünce onu inandığı veya inanmadığı şekilde ağırlar ve gömer. Bende diyorum ki dedem benim için artık herhangi biri. Sadece kan bağım var. Bayramdan bayrama küçükken annem elini öptürür oda nasılsın der iyi der geçerdim. Arkadaşım, muhatap olduğum biri değil. Muhatap olduğum zamanlarda da istediğim için değil kültür bana bunu dayattığı için yapıyordum. O öldü hayat devam ediyor. Dünya dönüyor başka bir bebek doğuyor. DÖNGÜ DEVAM EDİYOR. Hayallerim, olmak istediklerim, yapamadıklarım pişmanlıklarım, benliğim her şey devam ediyor. Yani önemli bir şey değil pratikte. Bu sadece önemli hale getiriliyor toplum tarafından. Dediğim gibi açıklayamıyorum kendimi çok kb. Soruma yardımcı olunmuyor sadece linç yiyorum sanırım. En kötü haliyle düşüncem kimseyi ilgilendirmez yardım istiyorum.
Keke o öldü zorunda da değilsin ama etiken birde deden son yolculuğuna ugurlaman lazım hadi ciddi bir şey olsa gene tamam oyun ne la bu kadar yıkık mısın forumda değilde özelde falan olsak çok şey derim ama muhtemeln 12 yaşında falansin saçmalama ve iyi bir evlat ol

Sebastian Szymanski

80+ Silver
ergen.
ergenlerle konuşmak cidden çok zor herşeyi bunlar biliyor herşeyi bunlar yaşadı herkes bunların üstüne gidiyor babanın babası ölmüş o kıçını kaldır da saygı duy ailene yanlarında kapı gibi dur birde ailem ölse onlarınkinede gitmem demişsin yaşının bir önemi yok halen ergensin bir an önce çıkarsın umarım bu durumdan üzüldüm adına.
Kesinlikle böyle .

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yaşını bilmiyorum ama en azından lise çağındaysa bile gidip pansiyonda kalmalı bence. Ailesiyle arasındaki bağ çoktan kopmuş bence. Arada bir Annemlere bir şey olursa fikri geliyor aklıma dakikalarca huzursuz oluyorum ben. Bu adam cenazesine gitmem diyor :confused:
Çocuk nefret ettiğinden değil keyfi yüzünden gitmiyormuş. Ailesi şiddet uygulayıp aç bırakmıyorsa, sırf karıştığı ve kısıtladığı için böylesine nefret etmenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum çünkü Kendisi muhtemelen lise çağında bir ergen, bu kadarı fazla.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,348
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Şu konuya on paragraf yazı da yazardım tam yazmaya başlıyordum yazasım gelmedi. Yaşın kaç bilmiyorum ama hayatında her şey istediğin gibi olacak diye bir şey yok kardeşim, hayırsız evlat kelimesinin karşılığısın direkt. Ailene birde yobaz demişsin bir de neyse çok şey derdim de forum kuralları malum iyi akşamlar.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tabi öyle diyecek olm kafan mı güzel o adam büyüdüğünde yaşlandığında nerden bulacak parayı tabi sen bakacaksın bakmam diyorsan onlar sana niye baksın sende çıkarların için yanlarında kalıyorsun o zaman
Anlatamazsın,sanki babası robotta hiç yaşlanmicak.

Top Bottom