ÇağdaşKsK
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 420
- İsim
- Çağdaş Alkan
2 tane evladım var belki bu konuda ki çoğu kişiden büyüğümdür, ne olmuş olabilir ki bir çocuk veya genç ailesi hakkında böyle şeyler düşünür ve söyler? Anne ve baba için evladının böyle biri olması ne demek bilir misiniz aşırı derecede acı veren ve üzücü bir olay, senin b.klu bezini temizleyip seni yedirip içiren senin için sayısız sıkıntılara giren katlanan anne baban için burada kalkıp ileri geri konuşacaksın sonra da kendi içinden eminim bunlar beni anlamıyor vs diyeceksin , çocuğum sen kimsin ya kendini ne zannediyorsun da ailen hakkında böyle şeyler söylüyorsun bu hayatta ne tecrüben var ne katmişsin ailene kendine , bütün gün oda da PC başında durmak mı insanlık. Harbi konu kapatılsın insanların canı sıkılmasınağzını öperim hocam dediğiniz yaşın altında tanıdığım bir kaç istisna var fakat geneli puf için sigarayla illegal olup havalı drillciler yada saçma sapan şeylerle uğrasan bilgisayar başından kalkmayan obezler bundan dolayı genelde yaşıtlarımla anlaşamıyorum birşeyden şikayet ediyorlar çözüm sunuyorsun ve asla o çözümü uygulayıp sorunu ortadan kaldırmıyor herşeyi başkalarından bekliyorlar çok üzücü