Oğuzhan'
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 194
- İsim
- Oğuzhan
O zaman benim tahmin ettiğim kadar zor değil 1000mbps altyapıya erişim. (Ben henüz bazı şehirlerin bazı semtlerinde olduğunu biliyordum). Sadece 2 ay yaşadığım bir ev için 1000mbps fazla kaçar zaten ama diğerleri 100 diyor comnet 1000 diyor olunca comnet'e şüpheli yaklaşıyordum ama şüphe etmeme gerek yokmuş anladığım kadarıyla teşekkürler. Arayıp detaylı bilgi alırım yine de.Uzun cevap:
O firmaların Telekom altyapısında verebileceği max hız 100 olduğu için 100 gösteriyor. Comnet Telekom altyapısında 1000 veren tek firma***. Yani Telekom altyapısında bir Türk Telekom bir de Comnet 1000 verebiliyor. Comnet'in 1000 verebildiği altyapı sadece Türk Telekom fiber altyapı.
Yani eğer ki Comnet 1000 alabilirsin diyorsa 1000 alırsın.
Doğrulamak için 444 1 444 arayıp Türk Telekom'dan mevcut altyapının sağladığı max hızı Mbps cinsinden öğrenebilirsin.
Kısa cevap:
Hattın TT fiber ise Comnet 1000 verebilir.
***Comnet dışında TT altyapısında 1000 verebilen başka bir firma var mı bilmiyorum. En azından popüler olanlarda yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki türk telekom altyapısı kullanan türknet neden 1gbps hız vermiyorken comnet veriyor?FTTH Altyapın varsa tt den. Fixnet 500mbps'e kadar tbtnet 1gbps'E kadar paketi var. Comnet'e 1gbps'e kadar.