Son görülmesinin 2 mart olması dışında sorun yok.
Gıbır A0 Türkçe
böyle bir firma. bunun konusu başka bir forumda açıldı, konunun kalkması konusunda gelip dava açmakla tehdit ettiler.
ayrıca gıbırnet steam oyunları veriyor konusunda da yine bu forumda üyelik açıp insanları tehdit ettiler. ben önermiyorum. böyle firmalarla çalışmak için mantıklı düşünememek gerekiyor.
Gıbır A0 Türkçe
Tehtid mesajlarını atar mısın?
böyle bir firma. bunun konusu başka bir forumda açıldı, konunun kalkması konusunda gelip dava açmakla tehdit ettiler.
ayrıca gıbırnet steam oyunları veriyor konusunda da yine bu forumda üyelik açıp insanları tehdit ettiler. ben önermiyorum. böyle firmalarla çalışmak için mantıklı düşünememek gerekiyor.
Gıbır A0 Türkçe
bu forumdaki bu. açıklama yapın diyen üyeye açıklama yapmak gibi bir zorunluluğumuz yok, çok zorlarsan dava ederiz dediler açık açık. https://forum.donanimarsivi.com/kon...-oyun-almak-ister-misiniz.300405/post-2971941Tehtid mesajlarını atar mısın?
müşteri temsilcisinin görevi firmayı temsil etmek. müşteri sana küfür etse dahi sen sadece bu küfürlerinden dolayı işlem başlatacağını bildirmek ve konuşmayı bitirmek durumundasın. kaldı ki burada küfür de yok. ayrıca müşteri temsilcisinin şahsına karşı bir konuşma da yok. tamamen fima ve kullanıcı arasında geçen bir konuşma. 100 lira verdin bizi satın mı aldın, paran kadar konuş diye bir konuşma olamaz.Yalnız müşteri saçma konuşmuş birader ben olsam temsilci gibi aynı yanıtı veririm 100 TL'ye adamları satın almıyorsun sonuçta o kadar laf etmiş adam sakin kalmış sonunda oda patlamış ben müşteri yerinde olsam uygun bir dille söylerim abi böyle böyle ben iptal etmek istiyorum lütfen yardımcı olurmusun bazı şeylerde yılan olmasını bileceksin tatlı dil ile gireceksin işini bitirip çıkacaksın