Neler Yeni

Gıbırnet kullanan var mı?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Forumda Gıbırnet kullanan var mı? Var ise bana Gıbırnet'i anlatmasını arz ediyorum. En ucuz interneti Gıbırnet'te buldum.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

böyle bir firma. bunun konusu başka bir forumda açıldı, konunun kalkması konusunda gelip dava açmakla tehdit ettiler.

ayrıca gıbırnet steam oyunları veriyor konusunda da yine bu forumda üyelik açıp insanları tehdit ettiler. ben önermiyorum. böyle firmalarla çalışmak için mantıklı düşünememek gerekiyor.

smsísmαíl

80+ Silver

böyle bir firma. bunun konusu başka bir forumda açıldı, konunun kalkması konusunda gelip dava açmakla tehdit ettiler.

ayrıca gıbırnet steam oyunları veriyor konusunda da yine bu forumda üyelik açıp insanları tehdit ettiler. ben önermiyorum. böyle firmalarla çalışmak için mantıklı düşünememek gerekiyor.
Gıbır A0 Türkçe

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Gıbır A0 Türkçe
Ekran Alıntısı3.PNG

Avolay

80+ Gold

Tehtid mesajlarını atar mısın?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,821
İsim
Mert Can Ergün
Gıbırnet ilk defa duydum

Avolay

80+ Gold

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

buraka01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
burak taşcı
gıbırnet steamde oyun vermiyomuydyu, öyle bişey vardı

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ

Yalnız müşteri saçma konuşmuş birader ben olsam temsilci gibi aynı yanıtı veririm 100 tl'ye adamları satın almıyorsun sonuçta o kadar laf etmiş adam sakin kalmış sonunda oda patlamış ben müşteri yerinde olsam uygun bir dille söylerim abi böyle böyle ben iptal etmek istiyorum lütfen yardımcı olurmusun bazı şeylerde yılan olmasını bileceksin tatlı dil ile gireceksin işini bitirip çıkacaksın

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Yalnız müşteri saçma konuşmuş birader ben olsam temsilci gibi aynı yanıtı veririm 100 TL'ye adamları satın almıyorsun sonuçta o kadar laf etmiş adam sakin kalmış sonunda oda patlamış ben müşteri yerinde olsam uygun bir dille söylerim abi böyle böyle ben iptal etmek istiyorum lütfen yardımcı olurmusun bazı şeylerde yılan olmasını bileceksin tatlı dil ile gireceksin işini bitirip çıkacaksın
müşteri temsilcisinin görevi firmayı temsil etmek. müşteri sana küfür etse dahi sen sadece bu küfürlerinden dolayı işlem başlatacağını bildirmek ve konuşmayı bitirmek durumundasın. kaldı ki burada küfür de yok. ayrıca müşteri temsilcisinin şahsına karşı bir konuşma da yok. tamamen fima ve kullanıcı arasında geçen bir konuşma. 100 lira verdin bizi satın mı aldın, paran kadar konuş diye bir konuşma olamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,026
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom