Neler Yeni

Gıbırnet kullanan var mı?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ben şu an türktelekomdan çok memnunum, bir şeyi kurcalayınca bozulur ya o yüzden korkup değiştirmiyorum ama değiştirsem türknete geçerim. hele de kendi altyapısı varsa.
Ben Türknet'ten çok zor kurtuldum. Zaten çok kötü bir hizmet alıyordum. İptal etmesi ayrı dert. Hani diyorlar ya istediğiniz zaman iptal edin. Yok öyle değil önce iptal talebini veriyorsun ondan sonra bekliyorsun ben 3 gün falan bekledim öyle arandım. Sonra telefondaki temsilci beni abartısız söylüyorum yarım saat ikna etmeye çalıştı. Dedim yok kardeşim istemiyorum falan. En son iptal dilekçesi yazdım gönderdim. O da 1 hafta sonra işleme alındı. Ben kullanmadığım internete para ödedim. Bunlardan kurtulmak da çok zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum ben hiç bulaşmazdım
Valla bilemedim bende şimdi nerede ucuz oraya gidiyorum durumum iyi değil çünkü. Ben komşuyla ortak kullanıyordum interneti şimdi taşındığım için mecbur kendim alacağım.

Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,074
İsim
.
Ben Türknet'ten çok zor kurtuldum. Zaten çok kötü bir hizmet alıyordum. İptal etmesi ayrı dert. Hani diyorlar ya istediğiniz zaman iptal edin. Yok öyle değil önce iptal talebini veriyorsun ondan sonra bekliyorsun ben 3 gün falan bekledim öyle arandım. Sonra telefondaki temsilci beni abartısız söylüyorum yarım saat ikna etmeye çalıştı. Dedim yok kardeşim istemiyorum falan. En son iptal dilekçesi yazdım gönderdim. O da 1 hafta sonra işleme alındı. Ben kullanmadığım internete para ödedim. Bunlardan kurtulmak da çok zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla bilemedim bende şimdi nerede ucuz oraya gidiyorum durumum iyi değil çünkü. Ben komşuyla ortak kullanıyordum interneti şimdi taşındığım için mecbur kendim alacağım.
Milenicom un temmuz fırsatlı bir paketi var ona bak istersen
İlk 3 ay indirimli
Sen bilirsin ama ben bulaşmanı tavsiye etmem

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
84.90 TL'ye 35/6 veriyorlar diye biliyordum, en doğru bilgiyi müşteri hizmetlerini arayıp alabilirsiniz.
Bende sitesinden baktım da zam yapmış zannediyorsam. 95 TL olmuş 35/6 paketler. Yine de ararım müşteri hizmetlerini teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,053
Üyeler
163,763
Son üye
kadrh
Top Bottom