forum.donanimarsivi.com
Kendim türknet kullanıyorum türknet ile anlaşma yapıcaksanız şunu unutmayın aktif bir müşteri hizmetleri yokmillenicomda 109 lira aynı paket turknette 95 gıbırnette 85 turktelekomda 147 lira
forum.donanimarsivi.com
turknet ve turktelekom son tercihim olucaktı ztn millenicom ve gıbırnet arasındayım fiyat farkı var 20 liraya yakın sanırım millenicoma geçiçem yüzde 25 indirim hakım ile birlikte 82 liraya geliyorKendim türknet kullanıyorum türknet ile anlaşma yapıcaksanız şunu unutmayın aktif bir müşteri hizmetleri yok
Turknet niye son tercih anlamadım ama neyse önerim millenicom olurduturknet ve turktelekom son tercihim olucaktı ztn millenicom ve gıbırnet arasındayım fiyat farkı var 20 liraya yakın sanırım millenicoma geçiçem yüzde 25 indirim hakım ile birlikte 82 liraya geliyor
müşteri hizmetleri sıkıntılı diyor çevremde kim kullanıyorsa millenicomu herkes övüyorTurknet niye son tercih anlamadım ama neyse önerim millenicom olurdu
fiyatı pahalı olmasa turktelekom kullanırdım müşteri hizmetleri çok ilgili ama fiyat 147 lira çektilermüşteri hizmetleri sıkıntılı diyor çevremde kim kullanıyorsa millenicomu herkes övüyor
İlgililer çünkü , hız konusunda sıkıntı yaşıyan çok yokmüşteri hizmetleri sıkıntılı diyor çevremde kim kullanıyorsa millenicomu herkes övüyor