Gıbırnet kullanılır mı

bıraktım

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
635
arkadaşlar gıbırnette 50 mbit paketi alabiliyorum fiyatı 85 lira herhangi bir kota yok sizce geçmelimiyim gıbırnet nasıldır

Millenicom bakın.

Millenicom öneririm.

millenicomda 109 lira aynı paket turknette 95 gıbırnette 85 turktelekomda 147 lira

millenicomda 109 lira aynı paket turknette 95 gıbırnette 85 turktelekomda 147 lira
Kendim türknet kullanıyorum türknet ile anlaşma yapıcaksanız şunu unutmayın aktif bir müşteri hizmetleri yok

Millenicom aliniz. Rehberimi oku sormak istediğin aklına takılan bir şey olursa sor cevaplayayım.

Kendim türknet kullanıyorum türknet ile anlaşma yapıcaksanız şunu unutmayın aktif bir müşteri hizmetleri yok
turknet ve turktelekom son tercihim olucaktı ztn millenicom ve gıbırnet arasındayım fiyat farkı var 20 liraya yakın sanırım millenicoma geçiçem yüzde 25 indirim hakım ile birlikte 82 liraya geliyor

turknet ve turktelekom son tercihim olucaktı ztn millenicom ve gıbırnet arasındayım fiyat farkı var 20 liraya yakın sanırım millenicoma geçiçem yüzde 25 indirim hakım ile birlikte 82 liraya geliyor
Turknet niye son tercih anlamadım ama neyse önerim millenicom olurdu

Turknet niye son tercih anlamadım ama neyse önerim millenicom olurdu
müşteri hizmetleri sıkıntılı diyor çevremde kim kullanıyorsa millenicomu herkes övüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

müşteri hizmetleri sıkıntılı diyor çevremde kim kullanıyorsa millenicomu herkes övüyor
fiyatı pahalı olmasa turktelekom kullanırdım müşteri hizmetleri çok ilgili ama fiyat 147 lira çektiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,530
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri