altin cocuk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,077
GıbırNET Bildiğiniz üzere 66 tane oyun verdi. Witcher 2 şu anda indi oynuyacağım onun dışında önereceğiniz oyun var mıdır?
c building simGıbırNET Bildiğiniz üzere 66 tane oyun verdi. Witcher 2 şu anda indi oynuyacağım onun dışında önereceğiniz oyun var mıdır?
call of duty modern 2 var oynamadıysan oynamalısınGıbırNET Bildiğiniz üzere 66 tane oyun verdi. Witcher 2 şu anda indi oynuyacağım onun dışında önereceğiniz oyun var mıdır?
Yokki gıbırnette.call of duty modern 2 var oynamadıysan oynamalısın
Bulamadım.call of duty modern 2 var oynamadıysan oynamalısın
var kanka soldan aramaya yazınca cıkıyorYokki gıbırnette.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bulamadım.
pardon yokmuş dedaced server mi ne oymuş mbYokki gıbırnette.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bulamadım.
Yok öyle bir şey.Dün baktığımda House Flipper DLCleri ile beraber vardı,ona göz atabilirsiniz.
Konu dışı:Sorun yaşayan arkadaş oldu mu? Ben kaldırdım topluluk banı falan yerim belki diye. Açıkçası ağa bağlanıp direk klasörlü bir şekilde kütüphaneme düşmesi şüphelendirdi beni.
forum.donanimarsivi.com
Hocam böyle büyük bir şirket internet servisi böyle bir şey yapmaz gibi geliyor. Siliyim mi?Şu mesajı okumanızı öneririm. Buradaki oyunları kullanmak yerine korsan kullanmak daha mantıklı geliyor.[Bitti] Steam'de Bedavaya 66 Oyun Almak İster misiniz?
RDR 2'yi de aynı şekilde herkese açık yapacaklarmış. Discord üzerinden sordum, bayağı yoğunlaşacaktır. Discord linkini paylaşabilirmisiniz?forum.donanimarsivi.com