rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Sırf bir oyun oynamak için o kadar uğraşamam.farklı hesap aç orada dene
Sırf bir oyun oynamak için o kadar uğraşamam.farklı hesap aç orada dene
Evet bana hiç güven vermedi adamlar senin bilgisayarına belki cirit atıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisayarına İndiriyorsun Zaten
Arkadaşlar bu hizmet ücretli olarak başlayıp daha sonrasında reklam amaçlı ücretsize çevrildi dolandırıcılık yok ortada benceYine de bir güveni yok.
Çiftlik Bank hesabına dönmesin sonradan.
GıbırNet ne?DCden sordum Rockstar'a mail atmışlar geri dönüş bekliyorlarmış büyük ihtimalle gelecek![]()
GıbırNet ne?
Bilgisayarına Bir şey indiriyorsun giriyorsun hesabına oyun felan veriyor sonra siliniyor ama yani güvenilir gelmedi banaGıbırNet ne?
Gıbır gıbır bi isim bence samimi xDYa aga bu ne kadar vizyonsuz bir marka ismi ya. Gıbırnet ne Allah için. Bunu masada kim önerdiyse bence işten alınsın.
Öyle değil tam olarak indirdiğin program Gıbırnetin ağına bağlanmanı sağlıyor (steamden dolayı aynı ağya bağlanmak gerekiyordu aile paylaşımı için) ağa bağlandıktan sonra aile paylaşımı yoluyla oyunları oynayabiliyorsunuz ve program silinmiyor bilgisayarı kapayıp açtığınızda yine bağlanmalısınız steamde gözükmesi için tamamen legal bir işlemBilgisayarına Bir şey indiriyorsun giriyorsun hesabına oyun felan veriyor sonra siliniyor ama yani güvenilir gelmedi bana
Ben illegal demedim zaten ama ya bir anda uygulamanın amacı farklı yönde olursa ?Gıbır gıbır bi isim bence samimi xD
Öyle değil tam olarak indirdiğin program Gıbırnetin ağına bağlanmanı sağlıyor (steamden dolayı aynı ağya bağlanmak gerekiyordu aile paylaşımı için) ağa bağlandıktan sonra aile paylaşımı yoluyla oyunları oynayabiliyorsunuz ve program silinmiyor bilgisayarı kapayıp açtığınızda yine bağlanmalısınız steamde gözükmesi için tamamen legal bir işlem![]()
Hamachi'nin normal bir anternatifi firmaya ait değil programBen illegal demedim zaten ama ya bir anda uygulamanın amacı farklı yönde olursa ?
zerotier - ekşi sözlük (eksisozluk.com)Hamachi'nin normal bir anternatifi firmaya ait değil program![]()
Ben yine de güvenmiyeceğim.Arkadaşlar bu hizmet ücretli olarak başlayıp daha sonrasında reklam amaçlı ücretsize çevrildi dolandırıcılık yok ortada bence
Attığın link Ekşi Sözlük biliyorsun değil mi?
Tamam hocamBen yine de güvenmiyeceğim.
Önüme orası çıktı , yasak mıydı forumda?Ben yine de güvenmiyeceğim.
Attığın link Ekşi Sözlük biliyorsun değil mi?![]()
Hayır değil.Önüme orası çıktı , yasak mıydı forumda?