Neler Yeni

GIBIRNET RDR2 GELİYOR

Avolay

80+ Gold
Evet bana hiç güven vermedi adamlar senin bilgisayarına belki cirit atıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarına İndiriyorsun Zaten
Yine de bir güveni yok.
Çiftlik Bank hesabına dönmesin sonradan.
Arkadaşlar bu hizmet ücretli olarak başlayıp daha sonrasında reklam amaçlı ücretsize çevrildi dolandırıcılık yok ortada bence

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Ya aga bu ne kadar vizyonsuz bir marka ismi ya. Gıbırnet ne Allah için. Bunu masada kim önerdiyse bence işten alınsın.

Avolay

80+ Gold
Ya aga bu ne kadar vizyonsuz bir marka ismi ya. Gıbırnet ne Allah için. Bunu masada kim önerdiyse bence işten alınsın.
Gıbır gıbır bi isim bence samimi xD

Bilgisayarına Bir şey indiriyorsun giriyorsun hesabına oyun felan veriyor sonra siliniyor ama yani güvenilir gelmedi bana
Öyle değil tam olarak indirdiğin program Gıbırnetin ağına bağlanmanı sağlıyor (steamden dolayı aynı ağya bağlanmak gerekiyordu aile paylaşımı için) ağa bağlandıktan sonra aile paylaşımı yoluyla oyunları oynayabiliyorsunuz ve program silinmiyor bilgisayarı kapayıp açtığınızda yine bağlanmalısınız steamde gözükmesi için tamamen legal bir işlem :)

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Gıbır gıbır bi isim bence samimi xD

Öyle değil tam olarak indirdiğin program Gıbırnetin ağına bağlanmanı sağlıyor (steamden dolayı aynı ağya bağlanmak gerekiyordu aile paylaşımı için) ağa bağlandıktan sonra aile paylaşımı yoluyla oyunları oynayabiliyorsunuz ve program silinmiyor bilgisayarı kapayıp açtığınızda yine bağlanmalısınız steamde gözükmesi için tamamen legal bir işlem :)
Ben illegal demedim zaten ama ya bir anda uygulamanın amacı farklı yönde olursa ?

Avolay

80+ Gold

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Avolay

80+ Gold

Avolay

80+ Gold
Top Bottom