Neler Yeni

GIBIRNet'ten Uzak Durun Lütfen Dertsiz başınıza dert almayın

yerçileği

80+ Bronze
ekleniyor ama hocam onların eklediklerini kaldıramıyorsunuz modemim kenetic extra dsl modem üretici firmasından teknik ekip uzaktan baglanıp denedi onlarda kaldıramıyor yani ben ne kadar dns eklersem ekliyeyim öncelik gıbırnetin ekledigi oluyor
merhaba hocam modem arayüzünden
1668962855344.png
1668962950485.png
1668962929334.png

yaparmısınız yada özelden keendnsnizi atarsanız yardımcı olmayı deneyebilirim

ayaz5353

80+
Hocam birde attığınız DNS'ler bende de ekli fakat dediğiniz sitelere girebiliyorum başka bir sorun olabilir sizde
her yolu denedim ama varsa önerebilceginiz bir şey deneyebilirim karşı firmalara bile yazdım sizden kaynaklımı acaba diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

merhaba hocam modem arayüzünden Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
yaparmısınız yada özelden keendnsnizi atarsanız yardımcı olmayı deneyebilirim
evet ekleniyor ama bu seferdede tanımladıkları dns ı yoksay a basınca dsl ışıgı turuncuya düşüyor giremiyorum internete ekleme yaptıgımda yanı gogle dns veya herhangi bir dns yazsamda girmiyor

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
her yolu denedim ama varsa önerebilceginiz bir şey deneyebilirim karşı firmalara bile yazdım sizden kaynaklımı acaba diye
Bende sadece 1 kere tjk'nın sitesine girememe sorunu yaşamıştım onda da modemi kapattım 5dk sonra açtım ip sıfırlanınca düzelmişti

ayaz5353

80+
Bende sadece 1 kere tjk'nın sitesine girememe sorunu yaşamıştım onda da modemi kapattım 5dk sonra açtım ip sıfırlanınca düzelmişti
ben genelde zaten geceleri modemi kapatıp öyle yatıyorum modemle pc nin uzatma kablosu aynı yere baglı oldugu için kapatında modemde kapanıyor hocam

yerçileği

80+ Bronze

evet ekleniyor ama bu seferdede tanımladıkları dns ı yoksay a basınca dsl ışıgı turuncuya düşüyor giremiyorum internete ekleme yaptıgımda yanı gogle dns veya herhangi bir dns yazsamda girmiyor
ağ kuralları bölümünden internet güvenliğinde filitrelemeyi devre dışı yapıp denermisiniz

ayaz5353

80+

bekir99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
mehmet bekir
sendeki bu hataların benzeri yeşilli olan form sitesinde eskiden biri vardı oda bunu söylüyordu, o hata iss dolayı değil kişisel yani kullanıdan dolayı hata olduğu anlaşılmıştı, yani temsilcide sana demiş bizden sorun yok diye yani büyük olasılıkla o eskiden forumda olan soruda olduğu gibi sizden kaynaklı olabilir bu.

ayaz5353

80+
sendeki bu hataların benzeri yeşilli olan form sitesinde eskiden biri vardı oda bunu söylüyordu, o hata iss dolayı değil kişisel yani kullanıdan dolayı hata olduğu anlaşılmıştı, yani temsilcide sana demiş bizden sorun yok diye yani büyük olasılıkla o eskiden forumda olan soruda olduğu gibi sizden kaynaklı olabilir bu.
hocam daha önce kullandıgım iss lerde böyle bir sorun yaşamadım ve modem dahil başka cihazlarlada denedim yine olmadı

jımalya

80+ Bronze
bende gıbır net alacaktım isminden şüphelendim ilk dolandırıcı gibi geldi bana sonra yorumları okudum beğenenden çok beğenmeyen var şuan net speede baş vurdum 1 haftadır sözde gelecekler Türkiye de iss ler tefeciden farksız bildiğin müşteri memnuniyeti olan iss görmedim daha

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İss DNS tanımlamak zorunda zaten, senin ayarlarında sıkıntı var muhtemelen

ayaz5353

80+
bende gıbır net alacaktım isminden şüphelendim ilk dolandırıcı gibi geldi bana sonra yorumları okudum beğenenden çok beğenmeyen var şuan net speede baş vurdum 1 haftadır sözde gelecekler Türkiye de iss ler tefeciden farksız bildiğin müşteri memnuniyeti olan iss görmedim daha
aynen öyle hocam

İss DNS tanımlamak zorunda zaten, senin ayarlarında sıkıntı var muhtemelen
farklı cihazlarlada denedim benim cıhazlarımı farklı internetlerede bagladım hocam varsa bir fikriniz deneyebilirim

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
aynen öyle hocam

farklı cihazlarlada denedim benim cıhazlarımı farklı internetlerede bagladım hocam varsa bir fikriniz deneyebilirim
Hocam ayarlar bu şekildemi?
1669044179906.png

NightWish2434

80+ Silver
Gıbırnet internet hizmetlerinden almış olduğum abonelik hizmetine benim bilgim dahilinde olmadan DNS eklemişler ve bu DNS kendi yararlarına olmayan sitelere erişimimi engelliyor. Vpn kullanmadan giremiyorum. Örneğin Şikayetvar ya da Vodafone nun sitesine giremiyorum. Böyle birçok firma daha var firmanın müşteri hizmetleri yok sadece WhatsApp üzerinden iletişim sağlanabiliyor ve kaç defa yazdım. İlgilenen yok ya görüldü. Atıyorlar ya da başka firmaları suçluyorlar bizimle alakası yok girmeye çalıştığınız site ile alakalı dediler. Sonrada modeminizle alakalı dediler ama daha önce kullandığım İSS lerde hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sözleşmelerin de 6 ay dan erken çıktığım takdirde son faturama kurulum bedeli yansıtılacağı söyleniyor ama bu şekilde sorunum devam ederse gıbırnet'den çıkacağım ve o kurulum bedelini istedikleri takdirde mahkemeye vericem.

yani kısaca kendi faydalarına olmayan siteleri aboneliginize tanımladıkları dns adresleri sayesinde engelliyorlar ve sorunu karşı tarafa yani diger firmalara atıyorlar onlar bizi engelliyor diye vpnle bu sitelere girilebiliyor ekran resimleriyle birlikte hepsini paylaşıcam burda
hocam 2 aylık turkcell superonline kullanıcısıyım. hiçbir sorun çekmedim. geldiler 1 saat bile sürmeden mükemmel titizlikle yaptılar gittiler. 100mbps paketini 190₺'den aldık şuanda fiyatlar bayağı bir artmış durumda (zaten ne ucuzki :( ).ilk ay 200mbps felan alıyorduk hediyeymiş şuanda test yaptığımda 110-160 arası downland 25-40 arası upload alıyorum. eğer kullanma imkanınız varsa turkcell fiberonline öneririm

Top Bottom